7plus

www.7plus.be

7Plus is een bedreven niche tour operator, die sinds 1995 op de markt bestaat. Alle aandacht bij een niche tour operator wordt toegespitst op één bepaald aspect van de reismarkt, zo ook bij 7Plus. Dit schept ervaring van topkwaliteit in een bepaalde branche.

7Plus is voornamelijk gespecialiseerd in het organiseren van cultuurreizen. Een team van ervaren reisspecialisten helpt u graag bij de keuze van de reisbestemming. Dit is het voordeel aan zo’n niche tour operator. Alles wordt voor u voorbereid en tot stand gebracht tot in de kleinste details. Ook ter plaatse zijn er medewerkers aanwezig voor het verdere verloop.

Er worden zowel groepsreizen, privéreizen als verzekerde afreizen aangeboden. Maar ook voor reisjes à la carte bent u bij 7Plus altijd op het goede adres. De prijs die u betaalt, is altijd evenwaardig aan de kwaliteit.

Ervaringen met 7plus

 1. Daniel Wynant

  Reis April 2014 India Rajahastan,alles super in orde,hotels(Paleizen,Havellies),eten,excursies.
  Groepje niet meer dan 20.(ideaal)
  En niet vergeten de super Indische gids Manou,met veel uitleg over alles,en steeds verzorgd,en de bus boy en chauffeur.

 2. van der meersch diane

  Prachtige reis, fantastische gids die perfect nederlands sprak

 3. POLFLIET ERICH

  zijn sinds 7 mei terug van rondreis china heel goede hotel en zeer goede gidsen.Gelukkig waren we met een groep van zeven en was het in museas steeds duidelijk wat de gids uitlegde;
  Van Beijing naar Xian-Luoyang -Zhengzou-Shanghai ginds met trein-binnenlandse vlucht enz.Spijtig dat de vlucht Londen Beijing te wensen overliet betreffende service en eten. Voor de rest kan ik deze reis alleen maar aanraden het was fatastisch wat we met onze gids bezocht hebben.Een welgemeende dank aan 7plus

 4. Martine Brat

  Zijn net terug uit Egypte waar we een nijlafvaring met een bezoek aan Aboe Simbel mochten ervaren.Terug in Luxor genoten we nog van een vierdaagse in het hotel: Maritim Jolie Ville Kings Island.
  Een droomvakantie als je het ons vraagt.Een puike organisatie 7plus!
  Vanuit Brussel om dan via Caïro,in ‘ Obama-stijl ‘,naar onze volgende gate te gaan,de aankomst in Luxor,de begeleiding tot onze boot.En dan ‘ le moment suprème ‘ onze nederlandstalige gids:Mohamed Elnagar,een jonge,kennisvolle,symphatieke man.Niets was hem te veel.Buiten de vastgelegde excurcies wist hij ons nog te vergezellen naar andere bezienswaardigheden!Adembenemend!Wij hopen dat 7plus zulke mensen behouden in hun bestand.Het hotel achteraf: een droom!!! voor ons was het de tweede maal dat wij daar verbleven!
  Egypte snakt naar toerisme!!!Wij wensen dat het land terug tot politieke rust komt ( ook al hebben wij daar niets negatiefs van ondervonden! ), dat toeristen niet afgeschrikt worden door negatieve commentaren.Het is een rijk aan cultuur bezienswarend land met een liefdevolle bevolking.Wij hebben ons voorgenomen om terug te keren…..met 7plus natuurlijk!!!!!! Groetjes Martine en Willy.

 5. Hendrik De Winter

  Momenteel in Jaipur. Gisteren hadden we onze dag in Delhi, een gids per plaats zeiden ze: een nat gids die de gebouwen voorbijraasde met uitleg , snel snel . 2 uur verkoop in twee shops wat we helemaal niet wilden – hier wil men geld verdienen extra via shopping , restaurants.. , wij komen om alles te zien .. zelfs de entreetickets kregen we niet?? – vandaag GEEN gids (geen gidsen bij verplaatsingen?? ), snel vervoer , goede chauffeur naar Jaipur door regio zonder info !! overal voorbij ,dan terug in restaurant waar we aan ons lot werden overgelaten – nu in hotel waar zeer druk en gevoel een nummerke, kamer was zelfs niet klaar – enfin pech op de weg — misschien contact met travel ag hier om te zorgen volg dagen beter aub.. dure reis en men heeft ons kwaliteit beloofd.

 6. Nadine Janssens

  Net terug van een fantstische reis (de hoogepunten van China). Alles was gewoon perfect van bij vertrek in Zaventem tot en met thuiskomst.. Onze reisleidster Louise Vereecken was buitengewoon en heeft ons echt verwend gedurende deze 14 dagen. De hotels waren prima, het programma tot in de puntjes afgewerkt en ook de mogelijkheid voor lichte wijziging mits akkoord van de groep. We hebben echt het oude en het nieuwe China gezien. 7 Plus is een echte aanrader voor iedereen daar alles werkelijk tot in de puntjes verzorgd was.

 7. Neve Rudy

  Zonet een rondreis gemaakt met 7-Plus in China. Puike organisatie, een uitstekende begeleidster( Louise Vereecke) , goede klanten service en voldoende inspraak in het programma ter plaatse. Propere hotels , goed eten en een uitgebalanceerd programma, echt een aanrader. 7-Plus maakt zijn kwaliteitslabel in China helemaal waar.

 8. Van Uytfange Martine

  Ik kom net terug van de hoogtepunten van China, het was een super reis ! Alles was georganiseerd tot in de puntjes, kwamen we van een tempel, de bus stond direct klaar. We hebben vele mooie dingen gezien en hadden een super reisleidster ons Louise ! Zij heeft onze reis super gemaakt ! Ze stond steeds voor ons klaar, ze was steeds goed gezind en gaf ons veel informatie ! Wij hadden ook een super groep ! We kunnen wel stellen dat we een goed beeld hebben van de chinezen en hun cultuur. Het transport was ook zeer goed geregeld ! Bedankt Louise voor de goede zorgen en prachtige momenten !

 9. Claudine

  Geboekt naar egypte, 1 dag cairo en 7 dagen de cruise. Super goeie reis gehad, veel bezocht. 7plus veel dank, we boeken zeker opnieuw. Niets van problemen gehad. Maar wel liefst met dezelfde gids Adel. Tot de volgende.

 10. Freddy Stox

  Juist terug van een heerlijke cultuurreis in Egypte. Alles meer dan in orde , en met plezier denk ik nog terug aan de gids Adèle die prachtige uitleg gaf over historie verleden en toekomst

Deel je ervaringen met 7plus met anderen