8,6
32 beoordelingen

7Plus is een bedreven niche tour operator, die sinds 1995 op de markt bestaat. Alle aandacht bij een niche tour operator wordt toegespitst op één bepaald aspect van de reismarkt, zo ook bij 7Plus. Dit schept ervaring van topkwaliteit in een bepaalde branche.

7Plus is voornamelijk gespecialiseerd in het organiseren van cultuurreizen. Een team van ervaren reisspecialisten helpt u graag bij de keuze van de reisbestemming. Dit is het voordeel aan zo’n niche tour operator. Alles wordt voor u voorbereid en tot stand gebracht tot in de kleinste details. Ook ter plaatse zijn er medewerkers aanwezig voor het verdere verloop.

Er worden zowel groepsreizen, privéreizen als verzekerde afreizen aangeboden. Maar ook voor reisjes à la carte bent u bij 7Plus altijd op het goede adres. De prijs die u betaalt, is altijd evenwaardig aan de kwaliteit.

Beoordeling

7plus is door 32 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 8,6 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Ervaringen met 7plus

  1. De groote linda

    ik had een reis geboekt naar Egypte en dit is mij zeer goed bevallen voor al om dat het met een reis gids was die de Nederlandse taal had geleerd in zijn geboorte land Egypte zijn naam is Mohamed elnagar dit is een jonge man die zijn job doet met hart en ziel voor zijn klanten hij is zeker een aan winst voor 7 plus bravo

  2. Keirsebilck Patrick

    Een prachtige reis naar Egypte, afvaart op de Nijl. In Caïro opgewacht en vlekkeloos doorheen de nodige formaliteiten geloodst. In Luxor stond ons opnieuw iemand op te wachten die ons naar de boot vergezelde. Onze gids, Mo(hamed) Elnagar, stond volledig ter onze beschikking. Zijn vakkundige uitleg, in perfect Nederlands, z’n bereidwilligheid, jovialiteit maakten deze reis tot een hoogtepunt. Wij raden hem iedereen aan.
    Het reizen zelf in deze streek gaf ons een veilig gevoel. We zouden er direct opnieuw naartoe willen. Ook op de boot was alles perfect in orde. Vriendelijk personeel, lekker eten.
    Dank aan 7 Plus voor de goede organisatie

Deel je ervaringen met 7plus met anderen