Thomas Cook

www.thomascook.be

Thomas Cook is een gevestigde waarde in de toeristische wereld. Wie veel reist heeft er gegarandeerd al kennis mee gemaakt. Voor Thomas Cook is het plezier van de klant het allerbelangrijkste. Ze willen er dan ook alles aan doen dit te garanderen. Een geslaagde vakantie zal Thomas Cook je zeker bieden, en dit dankzij verschillende handige opties.

Zo bieden ze bijstand in geval van overmacht, zodat je je zelf geen zorgen hoeft te maken. Ook is er een gratis annulering van je boeking mogelijk. Wanneer je met lastige onverwachte omstandigheden geconfronteerd wordt, heb je geen zin je ook nog met zorgen omtrent je boeking bezig te houden. Dankzij Thomas Cook hoef je je daar alvast niets meer van aan te trekken.

Het aanbod van Thomas Cook is eveneens een enorm voordeel. Bijna nergens vind je zo veel mogelijkheden. Vliegvakanties, wintersportvakanties, autovakanties, motorvakanties, kampeervakanties, citytrips,… Noem maar op. Thomas Cook heeft wat van alles in huis. Zo zal ook u wel iets vinden dat bij uw reisstijl past.

Bij Thomas Cook is er ook een Quality Team werkzaam. Zij controleren of alle aangeboden diensten en instellingen wel aan alle voorwaarden voldoen. Indien dat niet het geval is, worden deze meteen geschrapt uit hun assortiment. Indien je tijdens je reis toch met wat onaangename zaken geconfronteerd wordt, kan je dat ten alle tijde melden aan de organisatie. Zij doen er dan alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor uw probleem.

Speciale aanbieding

Hoge kortingen voor juni bij Thomas Cook

  • Tot -50% korting
  • Vanaf € 282 op reis
  • Zonnige bestemmingen
  • All Inclusive
  • Op = op
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Thomas Cook aanbiedingen

Ervaringen met Thomas Cook

  1. Fam Walens

    Een keer met Thomas Cook op reis geweest. Klein gezellig hotelletje in Frankrijk waar niets op aan te merken viel. Ook het boekingsproces en de opvolging was OK. Dus voor mij geen probleem.

Deel je ervaringen met Thomas Cook met anderen