Reizen Lauwers

www.lauwers.be

8,5
89 beoordelingen

Het succesvolle familiebedrijf Reizen Lauwers werd meer dan 70 jaar geleden opgericht. De organisatie is van vader op zoon doorgegeven en uitgegroeid tot een sterk ondernemerschap. Onberispelijke service en  uitgesproken kwaliteit zijn de succesformules van Reizen Lauwers.

Of u nu een weekendje weg wilt, op wintersportvakantie gaat, ervoor  kiest een paar dagen te wandelen… Reizen Lauwers heeft een ruim assortiment, zelfs voor concerten en evenementen bent u bij Lauwers aan  het juiste adres!

Kenmerkelijk aan al deze mogelijkheden is dat u extra service kunt  verwachten: een gratis drankje, de beste plaatsen in een concertzaal en  (bus)vervoer naar de bestemming. Maar u kunt ook een autocar huren voor  privé-doeleinden.

Het vertrouwen winnen en blijven verdienen van haar klanten is een  zeer belangrijk gegeven voor Lauwers. Het selecteren van  klantvriendelijke hotels en het bieden van ‘de beste kwaliteit aan de  voordeligste prijs’ maken Lauwers een vertrouwde reisorganisatie.

Beoordeling

Reizen Lauwers is door 89 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 8,5 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Proef van de Amerikaanse droom met Reizen Lauwers

 • Verschillende culturen ontdekken
 • Een wereldstad verkennen
 • Verschillende bezienswaardigheden bezoeken
 • Maak kennis met de boeiende geschiedenis van de Amerikanen
 • Trip van 5 dagen
 • Heerlijk ontspannen met winkelen in een wereldstad
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Reizen Lauwers aanbiedingen

Ontdek Londen met Reizen Lauwers

• Thee drinken zoals het moet • Bezienswaardigheden ontdekken op z’n Brits • Camden met zijn gezellige straten • Oxford Street en de vele winkels • Boottocht op de Thames • Stad voor shoppingliefhebbers
Promo Ga naar »

Ervaringen met Reizen Lauwers

 1. Hilde Callaerts

  Dagtrip naar Canterbury op 22 april 2017 ….fantastische busreis gehad alleen de uitleg van de gids in de bus was heel langdradig en vermoeiend ! Een super dag gehad en we gaan zeker terug met jullie ! ( liefst andere gids ! )

 2. Patrick De Nooze

  Ik heb een goede ervaren mee ge maakt met Lauwers bus rijzen/

 3. schoutteten erik

  goed tot zeer goed, maar waarom niet eens aan alleenstaande denken voor busreizen.
  zou graag eens op reis gaan maar ben alleen !!!
  Bedoel kamers.

 4. matthijs hubert

  Heel goede ervaring

 5. Lampaert rudiger

  Al vele malen meegereisd naar spanje,prachtmensen als chaufeurs én altijd veilig en rustig aangekomen,eergisteren al terug geboekt naar spanje,en dit voor de eerste maal in hun nieuwe 1é klasse bus,wordt zalig.

 6. Van den Plas Hugo

  wij zijn naar malgrad de mar geweest in mei hotel Luna park zeer goede vakantie gehad
  zeer verzorgd hotel zeer goede service voor herhaling vat baar met dank aan de chauffeurs die ons in de watte legde met een lach en een zwans ontvangst ter plaatse door hostes iets minder uitleg over hospitaal en dokters rest zeeeeer tevreden

 7. patrick Moerman

  prachtige reis gehad naar “het ruige Toscane ” zeer goede gids Carinne en chauf. Jan
  Prachtige streken bezocht , zoals Cinqe-Terre , Elba en Pittigianno
  het was mijn 40ste reis met Lauwers , soms mindere gidsen , spijtig
  ook de fietsvakantie’s zijn een aanrader

 8. Van den Bossche Migom

  We hadden terug een mooi en uiterst leerzaam weekend (Florence), met onze zeer belezen gids Rudy hadden we al kennis gemaakt begin dit jaar bij de reis naar Rome. Een jaar terug, deze tijd, waren we met Lauwers in Istanbul, ook hier hadden we het geluk een uitstekende Turkse gidse te hebben. Deze citytrips zijn zeer de moeite waard, een belevenis.

 9. Coussens etienne

  We hebben zeker al 40 keer met reizen lauwers meegeweest. Steeds tevreden geweest. Volgend jaar denken we aan Andora.

Deel je ervaringen met Reizen Lauwers met anderen