Neckermann Reizen

www.neckermann.be

8
5 beoordelingen

Neckermann biedt als reisorganisatie al dertig jaar prachtige reizen aan. Tegenwoordig is het één van de belangrijkste en meest gekende reisbureaus van ons land en misschien wel van heel Europa. Dit bloeiende bedrijf kent dan ook al tal van tevreden klanten.

Neckermann heeft zowel vliegvakanties, autovakanties, vakanties dichtbij huis, skivakanties alsook enkel de vlucht of enkel het verblijf voor je in petto. Ook worden er voortdurend leuke last minutes aangeboden. Neem hiertussen zeker een kijkje, want hier kan je echt een koopje doen. Ook wat de andere services betreft, doet Neckermann er alles aan de prijzen zo laag mogelijk te houden. De kwaliteit is uitstekend, de prijzen zijn erg voordelig en de service is optimaal.

Bij Neckermann zit je goed voor al je reizen! Ook het aanbod is enorm. Zanzibar, Thailand, Spanje, Turkije, de Verenigde Staten, Brazilië, Cuba, Griekenland, Kenia, Oostenrijk, Polen. Te veel om op te noemen!

Beoordeling

Neckermann Reizen is door 5 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 8 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Reizen aan stuntprijzen bij Neckermann

 • Hallucinante kortingen
 • De zon in Turkije?
 • De wijn in Duitsland?
 • Cruise op de Middellandse Zee?
 • Hou de stunts in de gaten
 • De beste vakantie aan de laagste prijs!
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Neckermann Reizen aanbiedingen

Ervaringen met Neckermann Reizen

 1. De Neve hugo

  Tevreden. Mijn vraag is of jullie app hebben aan Belgische kust

 2. De mooiste & leukste Europese bezienswaardigheden | Bezienswaardigheden

  […] Wat zijn de allerleukste, allermooiste en aller interessantste bezienswaardigheden van Europa? Neckermann citytrips somt de drie grootste Europese bezienswaardigheden voor je […]

 3. Bart en Veerle

  Een 4-daagse naar Nederland gedaan bij Neckermann. Prima arrangement met goede prijs/kwaliteit. Hotel Badhotel in Domburg. Deze zomer gaan we terug.

 4. van camp marcelle

  goeie algemene informatie gekregen over de reisbestemming, eens in het land van bestemming staan ze voor je klaar en wordt naar je hotel gebracht met een bus waar ze daarbij nog even de nodige informatie geven omtrend je verblijf. op de gestelde dagen is de reisleider/ster aanwezig in uw verblijf, maar soms door de drukte er niet tijdig kunnen zijn. mijn score is 9/10

 5. Fam Deblock

  Paar keer al met Neckermann op reis geweest. Altijd volgens boeking verlopen. Geen problemen.

Deel je ervaringen met Neckermann Reizen met anderen