Citytrips Holidayline

Het ruime aanbod van Holidayline omvat meer dan 150 citytrip steden. Bij Holidayline vindt u zeker een hotel dat bij u past en kan u ook eenvoudig vervoer en toegangstickets voor tentoonstellingen, metro … kopen.

Citytrips Interhome

Ben je van plan om een city trip te doen en wil je liever eens overnachten in een appartement of vakantiehuis in plaats van een hotel, dan kan je terecht bij interhome. In bijna 50 steden hebben ze een passend aanbod voor je klaar.

Citytrips Neckermann

Neckermann biedt tal van mogelijkheden voor het boeken van een city trip. In hun brochure stellen ze meer dan 40 bestemmingen voor. Naast hun aanbod aan hotels vind je er ook informatie rond iedere bestemming.

Citytrips Thomas Cook

Bijna 50 steden gaande van dichtbij tot in de verste hoekjes van Europa. Daarnaast krijg je de keuze uit meer dan 600 hotels om uit te kiezen. Het ideale transportmiddel wordt voor je gekozen en er is heel veel informatie te vinden.

Citytrips Trivago

Een citytrip kun je perfect zelf organiseren. De zoektocht naar een geschikt hotel aan de beste prijs is de enige hindernis. Die neemt u met gemak, wanneer u via de vergelijkingssite van Trivago op zoek gaat naar een accommodatie.

Citytrips TUI

Verken de stad van uw dromen aan een scherp prijsje dankzij de dagelijkse deals van TUI. Zowel in de winter als in de zomer, vindt u hier de mooiste citytrips. Rome, Lissabon, Praag, Parijs … wachten op u!

Citytrips Weekendesk

Maak uw keuze uit 9 verschillende landen en bezoek de stad van uw dromen. Wilt u dit graag voordelig doen? Weekendesk heeft elke dag opnieuw mooie aanbiedingen voor iedereen die van citytrippen houdt.