Boutique hotels over de hele wereld

Wil je vakantie vieren in een hotel maar houd je niet echt van het massatoerisme? Vind je die enorme hotelketens en grote resorts niets en houd je meer van een wat intiemere accommodaties waar je persoonlijk kennis maakt met de eigenaar? Dan is een vakantie in een boutique hotel precies waar je naar op zoek bent. Geniet in een kleinschalig maar luxe hotel van een fantastische vakantie met alles erop en eraan! Bij TravelBird kun je bovendien kiezen uit heel veel verschillende boutique hotels op talloze locaties!

© TravelBird.be

Wat is een boutique hotel?
Wat is een boutique hotel nu precies? Eigenlijk kun je het samenvatten als kleine hotels waar luxe en comfort hoog in het vaandel staan. Ze zijn over het algemeen zelfstandig en dus geen onderdeel van een groot resort of hotelketen. Over het algemeen wordt de grens van 100 hotelkamers gehanteerd. Een boutique hotel heeft dan ook niet meer dan dit aantal kamers. Soms zijn het er echter nog veel minder. Hotels met tien of vijftien kamers zijn echt geen uitzondering. Het grootste voordeel van dit soort hotels is dat er veel meer sfeer is en dat de benadering erg persoonlijk is. Ook de kamers zelf zijn vaak knusser en intiemer. Het is een trend die over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Waar je eerst vooral boutique hotels in grote steden vond, zijn ze nu overal op de wereld. Daardoor heb je ontzettend veel keuze en dat is ook wel te zien als je het aanbod van TravelBird bekijkt.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Voor alle soorten vakanties
Het fijne is dat boutique hotels beschikbaar zijn voor alle verschillende soorten vakanties. Je vindt ze dus niet alleen op allerlei bestemmingen, maar je kunt er ook nog eens verschillende type vakanties beleven. Ga bijvoorbeeld naar een boutique hotel vlakbij het strand tijdens de zomer. Overdag heerlijk op het strand genieten van de zon en de zee samen met vrienden en/of familie en jezelf ‘s avonds terugtrekken in de comfort en luxe van het hotel. Of boek een boutique hotel wanneer je op stedentrip gaat. Het is namelijk de perfecte uitvalbasis wanneer je in een paar dagen tijd de meest bijzondere plekjes van een stad wilt zien. Het is dan immers wel zo fijn dat je een goede nachtrust hebt en jezelf kunt onderdompelen in de luxe die ieder boutique hotel te bieden heeft.

© TravelBird.be

Extra comfort
Het fijne is dat je alle boutique hotels die je bij TravelBird boekt vele extra opties hebben. Zo krijg je er standaard een ontbijt bij na de nachten die je in een hotel verblijft. Afhankelijk van de bestemming en het hotel waar je verblijft, zijn er echter ook nog andere extra mogelijkheden. Daarbij kun je denken aan gratis tickets voor bepaalde bezienswaardigheden in de omgeving of korting als je besluit om bij het hotel te eten. De meeste hotels beschikken over alle mogelijke luxe en comfort zodat je tijdens je vakantie letterlijk niets te kort komt.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo