Citytrip aan het strand

Ontspanning is ontzettend belangrijk in ons leven. Als we ons alleen maar richten op het presteren op werk of school gaat het vroeg of laat vanzelf een keer mis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ieder jaar duizenden Belgen besluiten om er even tussenuit te gaan. Even een weekendje op stedentrip of juist een week lang heerlijk niets doen in een resort. Er zijn natuurlijk tal van bestemmingen waar je naar toe op kunt op vakantie. Sommige gaan het liefst in eigen land of vertrekken met de auto richting het zuiden. Anderen gaan liever met het vliegtuig naar een zonovergoten oord of kiezen voor het avontuur in een ander werelddeel. Maar waar je ook naar toe gaat, vakantie is ontzettend belangrijk om er de rest van het jaar weer tegenaan te kunnen!

Citytrip strand
© Pixabay.com

Veel verschillende vakanties
Wanneer je op vakatie wil, kom je er al snel achter dat er heel veel verschillende soorten vakanties zijn. En het is echt niet zo dat slechts één bepaalde vakantie leuk is. Er zijn namelijk ook heel veel mensen die een vakantie aan het strand heerlijk vinden, maar die ook houden van het leren kennen van een bepaalde cultuur. Dat is voor veel mensen een lastige keuze wanneer ze de reis gaan uitzoeken. Dat wordt eigenlijk alleen maar meer als je met een groter reisgezelschap weg wil. Iedereen heeft net weer andere wensen en voorkeuren, waardoor het moeilijk is om een reis te kiezen waar iedereen tevreden mee is. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je dolgraag een strandvakantie wil boeken terwijl je partner juist op stedentrip wil? TravelBird heeft daar nu de ideale oplossing voor gevonden!


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ...
Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Combineer het!
Waarom zou je beide dingen namelijk niet gewoon met elkaar combineren? Dat lijkt misschien een beetje vreemd maar is in de praktijk prima te doen. TravelBird helpt je zelfs al een eindje op weg door een aantal bestemmingen te noemen waarbij het perfect mogelijk is om een strandvakantie en een citytrip in één te boeken. Ideaal dus als je eigenlijk beide wil, maar niet twee keer op vakantie kunt om welke reden dan ook. In feite zijn het simpelweg zonnige bestemmingen met prachtige stranden waar je ook nog eens heel veel kunt zien op het gebied van cultuur en historie.

Strand
© Pixabay.com

Talloze bestemmingen
Het gaat om complete deals inclusief vlucht en verblijf. In de meeste gevallen is het ook nog eens inclusief ontbijt. Tussen de verschillende bestemmingen waar een combinatievakantie mogelijk is, zitten zonder twijfel enkele pareltjes. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige citytrip naar Valencia waar je de meest mooie stranden vindt. Zoek je het liever iets verder van huis? Kies dan bijvoorbeeld voor Abu Dhabi, waar je verblijft in een luxe hotel inclusief privestrand! De mogelijke bestemmingen zijn verder over de hele wereld verspreid. Denk bijvoorbeeld aan Mallorca, Bangkok, Athene of Cuba. Overigens blijkt nu al dat dit concept van Travelbird waarbij verschillende types vakantie worden gecombineerd erg succesvol is. Het is dus aan te raden om niet te lang te wachten met boeken.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ...
Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo