Dakkoffers maken het reizen een stuk lichter

Gezinnen die op vakantie gaan hebben vaak moeite met het inpakken van al hun spullen. In elk gaatje of hoekje moeten spullen gestopt worden om te zorgen dat alles mee komt. Deze ellende kan eenvoudig worden voorkomen door gebruik te maken van een dakkoffer van Heuts. Een dakkoffer biedt je net even die extra ruimte die je nodig hebt. Het maakt je reis een stuk comfortabeler wanneer je voldoende ruimte in de auto hebt. Dakkoffers kunnen tegen alle weerelementen en bieden veiligheid. Een dakkoffer van Thule, Hapro of Junior maakt je reis een stuk aangenamer.

© Hapro

Dakkoffer Hapro Traxer 8.6
De perfecte dakkoffer voor het hele gezin. De dakkoffer beschikt over een opslagruimte van 530 liter. De maximale belasting is 75 kilogram. De koffer is zowel geschikt voor zomer- als wintersportvakantie en kan met gemak 7 paar ski’s kwijt. De dakkoffer is in een handomdraai veilig en eenvoudig te monteren dankzij het handige Premium-Fit Plussysteem. De dubbelzijdige opening biedt gebruiksgemak voor het lossen en laden van spullen. Dakdragers met een afmeting van een maximale breedte van 95 mm en een hoogte van 38 mm zijn nodig om de koffer te bevestigen. De Hapro Traxer 8.6 is de perfecte koffer voor een gezinsvakantie.

Dakkoffer Thule Motion 900
Een top dakkoffer die behoort tot de ruimste koffers die op markt verkrijgbaar zijn. Met een inhoud van 630 liter ben je verzekerd van veel opbergruimte. Zeer geschikt voor een zomer- of wintersportvakantie. Het Quick-Mount-systeem zorgt voor een snelle bevestiging en beveiliging van de koffer. De koffer kan van twee kanten geladen worden, wat de montage ook makkelijker maakt. Het Dual Force systeem zorgt voor het eenvoudig openen en sluiten van de koffer. De Thule Motion 900 is ideaal voor de langere afstanden en zorgt voor minder luchtweerstand en geruis.

Dakkoffer Junior Spazio 420
Een stevige dakkoffer die de nodige opbergruimte biedt met zijn 420 liter capaciteit. Geschikt voor alle reisjes en uitjes is deze moderne dakkoffer. De Junior Spazio 420 kent een eenvoudig bevestigingssysteem door het gebruik van U-beugels. De centrale vergrendeling zorgt voor een optimale veiligheid. Met de Junior Spazio 420 ga je altijd met een veilig gevoel de weg op.

© Heuts

Dakkoffer Hapro Nordic 10.8
De Hapro Nordic is een zeer stijlvolle en aerodynamische koffer met veel opbergruimte. De inhoud van 460 liter en de belastbaarheid van 75 kilogram zorgen ervoor dat al je kampeerspullen of ski’s in de koffer kunnen. Het Premium-Fit bevestigingssysteem maakt het monteren van de dakkoffer tot een peulenschil. De koffer voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Met de Hapro Nordic kies je voor een ruime en moderne koffer die geschikt is voor al je vakanties.

Dakkoffer Thule Touring 200-400 liter
De Thule Touring beschikt over speciale aeroskin dekselbekleding en is voorzien van een stijlvolle look. Een ideale koffer om extra bagage in kwijt te kunnen voor de vakantie. Het Fast-Click snelmontagesysteem zorgt voor eenvoudige en veilige bevestiging. De dualside opening maakt het monteren, lossen en laden comfortabel. Het centrale vergrendelingssysteem biedt maximale veiligheid. De Thule Touring is de perfecte dakkoffer om net dat beetje extra bagage in kwijt te kunnen.