Deze 5 hotels in Belek Turkije moet u ooit eens ervaren

1. Voyage Belek Golf & Spa *****

Dit luxe resort met zijn magnifieke groene tuin, vlakbij het strand, zijn complete aquapark en uitgebreide sport- en ontspanningsfaciliteiten bezorgen u al vanaf de eerste dag een droomvakantie. Enerzijds besteedt het hotel extra aandacht aan kinderen van baby tot teenager, anderzijds kunt u ook in het adults-only restaurant eten.

–> Ontdek hier alles over Voyage Belek Golf & Spa *****

Voyage Belek Golf & Spa

2. Hotel Limak Arcadia Golf Resort *****

Dit resort munt uit in zijn sport- en ontspanningsmogelijkheden. Kajakken en waterfietsen behoren o.a. tot de all-in-formule. In de buurt vindt u zelfs verschillende golfclubs. Aan ontspanning zal het u ook niet ontbreken. En breng gerust uw kinderen mee.

–> Ontdek hier alles over Hotel Limak Arcadia Golf Resort *****

Hotel Limak Arcadia Golf Resort

3. Hotel Limak Atlantis deluxe H. & R. *****

De ligging van dit hotel is al een eerste troef: een eindeloos zandstrand aan de ene kant en het Taurusgebergte als achtergrond. Er is een uitgebreide keuze aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. De kustlijn nodigt uit tot lange, romantische strandwandelingen.

–> Ontdek hier alles over Hotel Limak Atlantis deluxe H. & R. *****

Hotel Limak Atlantis deluxe H. & R.

4. Maxx Royal Belek Golf Resort *****

Dit hotel spreekt de iets actievere vakantieganger aan. Het resort beschikt over een uitgebreid zwembadencomplex en een aquapark met maar liefst 11 glijbanen. De sport- en ontspanningsmogelijkheden zijn bijzonder verscheiden. De faciliteiten voor kinderen en teenagers zijn legio.

–> Ontdek hier alles over Maxx Royal Belek Golf Resort *****

Maxx Royal Belek Golf Resort

5. Cornelia De Luxe Resort & Spa *****

Dit hotel staat in het teken van de totale ontspanning. In het wellnesscentrum worden enkel biologische producten gebruikt. Allerhande diensten, waarvan er heel wat deel uitmaken van de all-in, staan ter uwer beschikking. Naast de klassieke faciliteiten hebben kinderen ook de mogelijkheid om een keer in de week paard te rijden.

–> Ontdek hier alles over Cornelia De Luxe Resort & Spa *****

Cornelia De Luxe Resort & Spa