Wellnessvakantie Thomas Cook

Een grote keuze aan schitterende hotels die tal van mogelijkheden geven rond gastronomie en wellness. Van hotels met een sauna tot heuse charmante hotelletjes waar je een persoonlijke schoonheidsbehandeling kunt krijgen.

Wellnessvakanties All Ways Cruises

De cruiseschepen van All Ways Cruises beschikken over moderne en luxueuze welnessfaciliteiten, zodat u gedurende de hele reis zich helemaal kunt ontspannen. Van begin tot einde ontdekt u prachtige delen van de wereld, terwijl u volop geniet van luxe en comfort.

Wellnessvakanties Cruise Plus

De cruiseschepen van Cruise Plus zijn piekfijn uitgerust en hebben alles aan boord om het u naar de zin te maken. Niets weerhoudt u ervan om van uw cruise een heuse wellnessvakantie te maken. Ondertussen ontdekt u een prachtig deel van de wereld.

Wellnessvakanties Holland America Line

De cruiseschepen van Holland America Line beschikken steeds over een uitgebreid wellnesspakket. Zo kan u genieten van totale ontspanning tijdens uw droomreis. Ontdek mooie aanbiedingen en promoties op de website.

Wellnessvakanties Neckermann

De meerderheid van de hotels uit het aanbod van Neckermann bezitten over wellness faciliteiten. Zo kan u helemaal ontspannen tijdens uw verdiende vakantie. Ontdek snel het hele aanbod op de website!

Wellnessvakanties TUI

Bij TUI kun je terecht voor een groot aanbod aan hotels die extra faciliteiten bieden rond wellness. Naast bestemmingen in eigen land heb je ook een aanbod in Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Verwen jezelf met TUI!

Wellnessvakanties Weekendesk

Verwen uzelf met een ontspannend weekendje wellness in één van de tophotels van Weekendesk. Zowel voor een weekendje in binnen-als buitenland zijn er ook altijd mooie promoties te vinden.