Wereldreizen Cruise Selection

Op wereldreis met een cruiseschip? Het is de ideale manier om op een ontspannen en comfortabele manier de aardbol te verkennen. In het aanbod van Cruise Selection vindt u maatschappijen, die in wereldreizen zijn gespecialiseerd.

Wereldreizen Cunard

De wereld verkennen per cruiseschip? Het is een mogelijkheid. De mooiste beschavingen ontstonden langs het water. Geniet van indrukwekkende uitzichten vanop zee en dring door middel van een excursie het binnenland binnen. Reis bovendien comfortabel en met stijl.

Wereldreizen Djoser

Tal van wereldreizen in groep maar ook op maat kunnen reizen samen gesteld worden. Actief op alle werelddelen is Djoser een uitstekende start voor het plannen en doen van grote avontuurlijke vakanties.

Wereldreizen Groove-X

Groove-X biedt wereldreizen aan van 15 tot 22 dagen naar landen als Brazilie, Thailand en Turkije voor jongeren. Maar ook in Griekenland, Zwitserland en Italie kan je met hen op reis. Jong en reizen? = Groove-X!

Wereldreizen Koning Aap

Koning Aap is zo’n reisorganisatie die u alle kanten van de wereld kan laten zien. Of u nu richting Oosten (Azië), Westen (Zuid-Amerika), Noorden (Noord-Europa) of Zuiden (Afrika) wilt trekken kunnen ze u helpen.

Wereldreizen Princess Cruises

Tijdens een cruisevakantie leert u de verste uithoeken van de wereld kennen. Princess Cruises heeft bovendien veel aandacht voor excursies, afgestemd op uiteenlopende interesses. Ook tijdens een korte vakantie krijgt u al een stukje van onze planeet te zien.

Wereldreizen Silversea

Verken een groot deel of meteen de hele wereld via een cruise van Silversea. De kleinere schepen met uitgebreide faciliteiten, wellnessmogelijkheden en haute cuisine openen voor u de hemel, terwijl u de meest bijzondere plekken op aarde ontdekt.

Wereldreizen Thomas Cook

Prachtige rondreizen waar u in 2 weken het mooiste van een land te zien krijgt. In deze speciale brochure krijg je meer informatie rond bestemmingen en mogelijkheden. Afrika, Azie of Amerika, het kan allemaal.

Wereldreizen TUI

Beleef een exclusieve vakantie-ervaring op een exotische bestemming. Kom in contact met andere culturen en ontdek de wereld in al haar geuren en kleuren. Maak je vakantiedromen waar in Afrika, Azië, Oceanië, het Midden- Oosten, Latijns-Amerika, Noord-Amerika of Europa.

Wereldreizen ZuiDERHuiS

ZuiDERHuis is dé specialist op het vlak van trektochten. Hier vindt u tochten van alle niveau’s: of u nu aan uw proefstuk toe bent of meer ervaring heeft: u krijgt steeds gepaste begeleiding. Overnachten of kamperen doet u in hutten.