BITZARO PALACE

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Bitzaro Palace
Hotel Bitzaro Palace op het Griekse eiland Zakynthos is bij uitstek geschikt voor de vakantieganger die zich wil laten verwennen en tot rust wil komen in een adembenemende omgeving. Het hotel is niet zomaar een toeristische verblijfplaats, maar een paradijs dat zijn naam eer aandoet: u waant zich in een paleisje! De slaapkamers zijn licht en hebben een rustige aankleding. Veel van de meubels zijn van hout, waardoor u de mediterrane sfeer echt voelt. De badkamers van de suites zijn volledig nieuw en modern. U kunt tijdens het verblijf in uw kamer ook gebruik maken van een WiFi-verbinding.

Hoewel de slaapkamer een prettige plek is om bij te komen na een vermoeiende reis of na een dagje toeren door Zakynthos, is het niet de plaats waar u als vakantieganger de hele dag wilt zitten. Hotel Bitzaro Palace biedt zijn gasten dan ook een luxueus terras met groot zwembad en hottub. In plaats van een rechttoe-rechtaan zwembad, heeft dit hotel zijn buitenbad in een originele vorm laten aanleggen dat omringt wordt door een houten terras. Aan het zwembad zit een klein kinderbad vast, dus ook jonge kinderen zijn verzekerd van waterplezier op vakantie. Wanneer de kinderen genoeg gespetterd en gespat hebben, kunnen ze zich uitleven op de speelplaats van het hotel. Als ouder kunt u een ommetje maken door de tuinen of langsgaan bij de boerderij met appelboomgaard.

Aangezien het Bitzaro Palace hotel een all-inclusive hotel is, kunt u gemakkelijk zelf bepalen wat u eet en hoeveel. Zo komt u niets tekort tijdens uw verblijf en kunt u meerdere mediterrane gerechten uitproberen. Het is de ideale manier om kennis te maken met de mediterrane keuken. Het eten dat u kunt verwachten is van goede kwaliteit en gemaakt met producten uit de regio. Bovendien bevindt de eetzaal zich aan de terraskant van het hotel, waardoor u uitkijkt op de kleurige tuin en het luxueuze terras.

Ervaringen

“Het verblijf in dit hotel was werkelijk fantastisch. Het landschap van het eiland en het zwembad waren inderdaad net zo mooi als op de foto’s! Ook het eten pakte goed uit. Onze kinderen hebben lekker gegeten terwijl al het eten nieuw was voor hen. De speelplaats is niet ontzettend groot, maar toch hebben onze kinderen er plezier aan gehad.”

“Ik ga al jaren op vakantie naar de Griekse eilanden voor het gunstige weer en de zee, maar van een goed verblijf ben je niet altijd zeker. Inmiddels heb ik een lijstje met hotels waar ik regelmatig terugkom wegens mijn goede ervaringen met het betreffende hotel. Bitzaro Palace heb ik zeker aan mijn lijstje toegevoegd! Verzorgde kamers, een schoon terras: helemaal perfect.”

Belangrijkste kenmerken:

  • Favoriet van de Belgen
  • Charmehotel met familiale sfeer
  • Verzorgde kamers
  • Rustige ligging
  • Op 400 m van het strand

Andere vakanties in Griekenland

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Olympia Village

Tsamis Zante Spa Resort

Azure Resort

Cavo D'Oro