CASITAS JOFISA

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Casitas Jofisa

Wilt u uw vakantie doorbrengen in een sfeervol vakantiehuis dat midden in een imposant berglandschap ligt? Dan kunt u Hotel Casitas Jofisa met zwembad La Palma Spanje boeken. Zogeheten casitas zijn typisch Spaanse huisjes, die in een landelijke omgeving liggen en rustiek ingericht worden. Boekt u een van de casitas, dan weet u niet welk huisje u krijgt en wordt u op het laatste moment verrast met uw persoonlijke vakantiehuis. U geeft enkel aan voor hoeveel personen u een casita wil boeken (2 of 4) en of u een casita met zwembad wil boeken en u krijgt een van de unieke vakantiehuisjes toegewezen als u aankomt bij Hotel Casitas Jofisa.

Welk vakantiehuisje u ook krijgt: u bent altijd voorzien van een casita met sfeervolle inrichting, comfortabele bedden, kitchenette en badkamer met bad of douche. Boekt u een casita met zwembad, dan kunt u gebruik maken van uw eigen zwembad met een prachtig uitzicht op het ruwe landschap met bergen.

Reserveert u een casita van Hotel Casitas Jofisa met zwembad, dan krijgt u hier altijd een huurauto bij. Deze huurauto kunt u gebruiken om het gebied rondom de casita te leren kennen, maar het is zeker ook een aanrader om te voet op pad te gaan om de natuur te leren kennen. De omgeving van Hotel Casitas Jofisa is een heus wandelwalhalla met vele wandelroutes die u rechtstreeks door de prachtige natuur van La Palma leiden.

Ervaringen

“Het boeken van een casita van Hotel Casitas Jofisa met zwembad is echt een aanrader voor mensen die in een rustige omgeving willen verblijven tijdens de vakantie. Door de huurauto bij het vakantiehuisje kun je eenvoudig van A naar B komen, maar je zit in je eigen casita wel lekker rustig. Wij hadden een casita met zwembad geboekt en dit is zeker een aanrader. Lekker afkoelen in je eigen zwembad, met prachtig uitzicht op het landschap.”

“Een rustig vakantiehuis om lekker tot rust te komen na onze lange wandelingen in de natuur, daar waren wij naar op zoek. Na even zoeken kwamen we bij de casitas van Hotel Casitas Jofisa met zwembad terecht en we hebben zeker geen spijt dat we dit vakantiehuisje geboekt hebben. Een prachtige omgeving met vele wandelroutes door de natuur, een sfeervol huisje en een heerlijk rustige en stille omgeving. Echt een aanrader voor natuurliefhebbers!”

Belangrijkste kenmerken

  • Inclusief autohuur
  • Eventueel met eigen zwembad
  • Een heus wandelwalhalla in de natuur
  • Een sfeervol Spaans huisje
  • Een rustige ligging in de bergen

Andere vakanties op La Palma - Spanje

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje naar de zon.

Hacienda San Jorge

Las Olas

La Palma Princess & Spa

Sol La Palma