CHRISSI AMOUDIA

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Chrissi Amoudia

Een parel van een hotel dat onlangs een metamorfose heeft doorstaan. Een all-inclusive zonvakantie om je vingers bij af te likken: dat biedt Hotel Chrissi Amoudia. Het is de betere bestemming op Kreta om optimaal comfort te ervaren. Elke dag is er entertainment, sport en ontspanning voor de hele familie. Het is verblijven in een Grieks paradijsje.

Met ‘around the world dining’ of spectaculaire show-cooking heb je al een unieke belevenis te pakken in hotel Chrissi Amoudia. Echter is er veel meer dan dit. Ontspannen in parktuinen tussen palmbomen, slapen bij een heldere sterrenhemel die door het slaapkamerluik te bezien is, gesust worden door het geluid van de zee en de Kretenzer gastvrijheid ervaren; het zijn de krenten in de pap van dit 4-sterren hotel. Ontspannen en zorgeloos genieten van een vakantie die alle verwachtingen inlost is via een eenvoudige boeking te verwezenlijken.

Chrissi Amoudia is gebouwd in een traditionele dorpse stijl en heeft vele kamers in het hoofdgebouw en enkele individuele bungalows. Allen hebben een prachtig uitzicht, over zee of over de tuinen. Het vakkundige personeel weet hoe het gasten moet verwennen. Het team van medewerkers is ijverig en getraind om gasten van de beste service te voorzien. Het hotel heeft een ongekend aanbod van diensten, zoals een taxi service, autohuur, een mini-market, internet ruimte, een eerste hulppost, geldwisselkantoor, wasservice en een uitstekend restaurant. Dit elegante restaurant heeft een panoramisch uitzicht op zee en serveert Griekse en Kretenzische specialiteiten. Ook zijn er ruime recreatiemogelijkheden. Tennis, volleybal en nog veel meer sporten zijn te beoefenen. Tevens is er een speeltuin en liggen er watersportfaciliteiten op loopafstand. Hotel Chrissi Amoudia heeft een excellent animatieprogramma met een scala van activiteiten als aerobics, gym, aquafit en danslessen. Voor jong en oud zal het aan absoluut niets ontbreken in dit prettige hotel.

Ervaringen

“Chrissi Amoudia is een schoon hotel. Het uitzicht is voortreffelijk en het personeel zeer professioneel – zonder dat ze afstandelijk zijn. Ze zijn respectvol en oprecht dienstbaar. Ze hebben vervelende problemen met onze elders gehuurde auto zomaar opgelost. Het zijn zonnige en behulpzame mensen die het verblijf echt meerwaarde gaven. Met het strand aan de overkant, gratis parkeren, goed entertainment – ook voor onze kleine kinderen – en mooie tuinen, gingen we na twee weken weer tevreden en opgeladen huiswaarts.”

“Onze late aankomst werd opgewacht door een warme maaltijd die ze al hadden klaargezet. Dat is fijn aankomen. Panos de ober heeft ons vaak aan de bar bediend, met altijd een glimlach en een goed woord. Het hotel heeft een familiare sfeer, wat ik wel prettig vond. Het eten was gevarieerd en over het algemeen was er een gevoel van gemak. Jammer dat de omgeving niet zo goed is onderhouden als het hotel.”

Belangrijkste kenmerken

  • Leuke sfeer voor jong en oud
  • Verblijf in een frisse kamer
  • Gerechten uit alle windstreken
  • Rustige ligging buiten Hersonissos
  • Op 500 m van het strand

Andere vakanties op Kreta - Griekenland

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Ikaros Beach Luxury Resort & Spa

Althea Village

Nikolas Villas

Grecotel Amirandes