GRAND HOTEL CENTRAL

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Grand Hotel Central

Een bescheiden maar luxueuze schuilplek te midden van de bedrijvigheid van het mondaine ‘El Born’ district is Grand Hotel Central. Dit indrukwekkende gebouw uit 1920 is een kalm stukje Barcelona, waar tijdloze elegante en de stadse ziel is terug te vinden. Het statige pand kan als trendsetter gezien worden, door de fijnzinnigheid van het hotel. Details en kunst, samen met de bar en het restaurant, maken dit hotel tot een heuse hotspot.

Ondanks dat het hotel gehuisvest is in dit imposante gebouw uit het Catalaanse Noucentisme, zijn de stijl en aankleding subtiel. Dit vijf-sterren hotel combineert elegantie met een gezond gevoel voor luxe. Het hotel is daardoor innovatief en ademt een zuivere, onbevangen sfeer uit. Doordat Grand Hotel Central zich bevindt in één van de boeiendste en dynamische wijken van Barcelona, El Born, is het vijf-sterren hotel een fijn toevluchtsoord om alle indrukken te verwerken.

147 kamers en suites van het hotel geven toegang tot een uitmuntend stukje design: de Infinity Pool. Een zwembad met panoramisch uitzicht. Aan dit fameuze zwembad is de Skybar gesitueerd. Het sluit naadloos aan met de moderne design die elders in het hotel aan te treffen is. De City Bar presenteert markt-verse gerechten en de hoogste kwaliteit aan lokale gerechten. Met een ongeëvenaard cocktail-aanbod, een galerie omgeven door goede muziek, de Wellness Suite, de Thermal Suite en een fitness center, levert het hotel een grandioze ervaring. Het is een topper in het assortiment van hotels in Barcelona. Alle ruimten zijn voorzien van luxe en het dakterras is een uitstekende plek om te bekomen van al die stadse indrukken. Omdat het hotel in het hart van de stad ligt, liggen de historische wijk Barri Gotic, het Picasso museum en Ramblas op loopafstand. Iets meer dan een kwartiertje lopen en het strandzand is al onder de voetzolen voelbaar. Het hotel garandeert topservice, gerechten om bij weg te dromen en het meest fantastische uitzicht in Barcelona.

Ervaringen

“Net terug uit Barcelona en ik mis de bedden van Grand Hotel Central nu al. Echt heel lekker geslapen daar. Verder lekker geshopt in Cuitat Vella, waar overigens ook erg lekkere tapas te vinden is. Kamers hebben een geweldig uitzicht. Ik heb me niet verveeld in de stad. Het was fijn om thuis te komen in een rustige en schone kamer.”

“Het zwembad op het dak is echt te gek. Daar heb ik samen met mijn vriendin vele uren doorgebracht. Echt een mooi uitzicht. Verder was alles in de buurt. Zeer ideaal. Het personeel was erg vriendelijk. El Born is een toffe wijk waar veel gebeurt. Het is er druk, dit in tegenstelling tot het hotel, waar het rustig is. Het gebouw is mooi vormgegeven en we kwamen er toevallig Nederlanders tegen waar we twee dagen mee zijn opgetrokken. De volgende keer boeken we weer bij Hotel Central.”

Belangrijkste kenmerken

  • Buitenzwembad
  • Parkeren
  • Familiekamers
  • Gratis WiFi
  • Fitnessruimte

Andere vakanties in Barcelona - Spanje

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Paseo de Gracia

H10 Art Gallery

H10 Catalunya Plaza Boutique

HCC Sant Moritz