H10 ART GALLERY

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

H10 Art Gallery

In 2014 opende H10 Art Gallery in Barcelona haar deuren. Het was een ongekend succes, daar het hotel kunst met kwalitatief overnachten combineerde. Een verblijf in het hotel is niets minder dan inspirerend. De contemporaine, tentoongestelde kunst van gerenommeerde namen in de kunstwereld maken dit een uniek verblijf.

Barcelona is op zichzelf al een pracht van een stad. Met meer kunst en fraaie architectuur dan het menselijk oog aankan, levert het H10 hotel een uitbreiding op die fantastische sfeer van de stad. Met werken en prints in de collectie van kunstenaars als Miró, Alday en Barceló is het verblijf buitengewoon te noemen. Dit superieure 4 sterren hotel is strak vormgegeven, met veel gebruik van lijnen en uiteraard een artistiek design. Het heeft een terras met olijfbomen en op de bovenste verdieping een heuse zonnelounge. Het vormt een ideale oasis van rust in het stadscentrum.

Met een zwembad, een restaurant, een fitness ruimte, wasservice, panoramische liften en binnen- en buitenlandse magazines, levert H10 de beste voorwaarden voor een inspirerend verblijf. De kamers zijn van uitzonderlijke luxe, met op elke etage een hommage aan een moderne kunstenaar. De kamers zijn smaakvol en elegant ingericht en hebben een LED-tv, airconditioning, een kluisje, een iPod-dock en een minibar. In de frisse badkamers zijn gratis toiletartikelen te vinden. De H10 Art Gallery hotel heeft hangmatten op de 7e verdieping, waar met gratis Wifi een plan-de-campagne kan worden opgezet welke hotspots in Barcelona te bezoeken zijn. De decoratieve tuin sluit aan op de receptie, die overigens 24 uur per dag geopend is. Op slechts 350 meter van het hotel ligt de Rambla Catalunya. Alle bezienswaardigheden in de stad zijn gemakkelijk te bereiken en te bezichtigen. In het hotel is te genieten van kamers waaraan het aan niets ontbreekt en maaltijden die de typische Catalaanse smaak tot kunst verheffen. Prettig verblijven met een cocktail op het terras is ideaal om al die indrukken even te verwerken.

Ervaringen

“Dit hotel was een echte beleving. Het sloot naadloos aan op mijn ervaringen in de stad. Erg bijzonder om thuis te komen in het werk van Francis Bacon. Een mooi concept dat goed werkt. Treinstation Provença was om de hoek, maar deze wijk is eigenlijk op zichzelf de moeite waard. Voor eten en kunst is dit de ideale locatie.”

“De kamers zijn schoon. Vooral de badkamers werden goed bijgehouden. Alles in de stad is vanuit het hotel makkelijk te bereiken. De restaurantjes in de buurt waren echt goed. We waren ook positief verrast door het vriendelijke team. De receptiemedewerkers hebben ons echt zoveel tips gegeven. Erg aardige mensen. De kunst in het hotel is echt origineel. We waanden ons in een moderne galerie. Het spoorde ons ook aan meer naar de musea te gaan. Erg genoten van dit verblijf.”

Belangrijkste kenmerken

  • Vlakbij Gaudi’s creaties
  • In de toffe wijk l’Eixample
  • Kunstwerken verspreid over heel het hotel
  • Gratis WiFi
  • Gelegen in een rustige straat

Andere vakanties in Barcelona - Spanje

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Grand Hotel Central

H10 Catalunya Plaza Boutique

HCC Sant Moritz

Meson Castilla