HACIENDA SAN JORGE

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Hacienda San Jorge

Hotel Hacienda San Jorge La Palma Spanje is een sfeervol resort dat in een prachtige omgeving ligt. Het hotel wordt namelijk omringd door tropische tuinen, die ervoor zorgen dat u een prachtig uitzicht hebt op de natuurschoon van La Palma en bovendien in een rustige omgeving kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Op het terrein van Hotel Hacienda San Jorge La Palma Spanje vindt u niet alleen diverse appartementen, maar vindt u tevens een buffetrestaurant, twee bars, een snackbar en diverse zwembaden. Rondom het zwembad vindt u comfortabele ligbedden, die u gratis kunt gebruiken om aan het zwembad te ontspannen. En vindt u het prettig om regelmatig te sporten tijdens uw vakantie? Dan kunt u in de gratis fitnessruimte van het hotel terecht. Wie een stoombad wil nemen, kan dit tegen een kleine vergoeding doen op het terrein van Hotel Hacienda San Jorge La Palma Spanje. Op het gehele terrein van Hotel Hacienda San Jorge La Palma Spanje is gratis WiFi beschikbaar.

De ligging van Hotel Hacienda San Jorge La Palma Spanje is zeer gunstig. Het centrum van de stad ligt slechts op 100 meter afstand, maar het complex ligt wel erg rustig in een zijstraat van de hoofdstraat. Het strand vindt u op een afstand van 50 meter, dus u kunt eenvoudig van het zwembad van het hotel naar het strand gaan om hier een verfrissende duik te nemen in het zoute water. Door de gunstige ligging van het hotel, kunt u eigenlijk de gehele vakantie zonder auto doorbrengen en is het dus niet nodig om een auto te huren tijdens uw verblijf.

Ervaringen

“Wij zijn voor Hotel Hacienda San Jorge La Palma Spanje gevallen door de karakteristieke appartementen met vrolijke kleuren en de aanwezigheid van een groot zwembad. Het complex is niet alleen erg gezellig, maar beschikt ook over alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Daarnaast wordt het gehele complex goed schoon gehouden en onderhouden en dit merk je zeker tijdens je verblijf. Het buffetrestaurant serveert heerlijke gerechten, het personeel is erg vriendelijk en het nemen van een stoombad is zeker een aanrader!”

“Hotel Hacienda San Jorge La Palma Spanje is echt een aanrader voor gezinnen met (jonge) kinderen. De kinderen ravotten lekker in het zwembad, terwijl de volwassenen heerlijk bij kunnen komen op de ligbedden rondom het zwembad of in de bars van het hotel. De appartementen zijn erg schoon en netjes, het personeel is erg vriendelijk en de ligging is simpelweg perfect.”

Belangrijkste kenmerken

  • Een comfortabel resort met luxe appartementen
  • 50 meter afstand van het strand
  • 100 meter afstand van het centrum van de stad
  • Riant zoutwaterbad
  • Een buffetrestaurant, snackbar en bars zijn aanwezig

Andere vakanties op La Palma - Spanje

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Las Olas

La Palma Princess & Spa

Sol La Palma

Casitas Jofisa