LOUIS ZANTE BEACH

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Louis Zante Beach

Een sfeervol 4-sterren hotel, met breed zandstrand, aan de rand van de populaire badplaats Laganas. Meer dan 100 hectare beschermd natuurgebied is opgenomen in dit uitgestrekt ressort, waarbij een deel van de Lagana baai bekend staat als broedgebied voor de karetschildpad. Het Louis Zante Beach Hotel scoort jaarlijks hoog in de Trip Advisor rangschikking voor familiehotels in Griekenland.

De 268 kamers van het ressort zijn verdeeld over een driezijdig hoofdgebouw (met 2 verdiepingen) en een bijgebouw. De dubbelkamers en standaard bungalows (21m²) zijn voor maximaal 3 personen, en in de superior bungalows (28m²) kunnen maximaal 4 personen overnachten. Alle kamers zijn minimaal voorzien van eigen badruimte met douche, airconditioning, koelkast, LED satelliet-tv en terras of balkon met tuinzicht of zeezicht. De All Inclusive formule van het Louis Zante Beach Hotel is ruim: ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, kinderbuffet met speciaal menu, ijsjes voor kinderen, warme en koude snacks gedurende de dag, frisdranken, lokale alcoholische dranken en 1x tijdens het verblijf een exclusief Aziatisch buffet. De faciliteiten voor ontspanning omvatten een royaal zwembad met kinderbadje, fitness- en aerobicscenter, tennisbaan en beachvolleybal aera. Kinderen kunnen zich vermaken in de miniclub, speeltuin of rond het levensechte piratenschip op het strand.

Louis Zante Beach Hotel is ongeveer 1 km verwijderd van de levendige Laganas promenade, bekend om de vele restaurants, bars, discotheken en nachtclubs. In het centrum van de badplaats zijn er ook supermarkten, groentewinkels, souvenirwinkels, kleine juweliers en vooral kledingwinkels. Vanuit het ressort zijn er dagelijks excursies rond het Zakynthos eiland en boottochten langs de prachtige kust. Zakynthos-stad, de hoofdstad van het eiland, is 15 minuten rijden van het hotel verwijderd.

Ervaringen

”Het Louis Zante Beach hotel heeft voor ons de familievriendelijke aanbeveling helemaal waar gemaakt. In alle facetten wordt er extra rekening met kinderen gehouden en het personeel is er gedreven op ingesteld. Fantastisch!”

”Acht dagen met twee vriendinnen in een ruime bungalow doorgebracht, en het was elke keer weer een genoegen om na een stevige feestavond “thuis” te komen. Reeds bij de ingang van het hotel pakt de sereniteit je beet. Lekker uitslapen, langs het strand of in de tuin ontspannen, heerlijk eten, wat wijntjes tussendoor en we waren weer 100% gereed voor de volgende stapavond.”

Belangrijkste kenmerken:

  • Uitgestrekt ressort van meer dan 100 hectare
  • Natuurschone omgeving met ruimten voor retraite in alle hoeken
  • Beschermd strand voor schildpadden
  • Familie vriendelijke opzet
  • Piratenschip voor kinderen
  • Dichtbij de Laganas promenade (circa 1 km)
  • 3 km verwijderd van het vliegveld

 

Andere vakanties in Griekenland

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Tsamis Zante Spa Resort

Cavo d'Oro

Volcano View

Azure Resort