MICHELANGELO RESTORT & SPA

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Michelangelo Resort & Spa

Een verblijf in dit hotel biedt je gegarandeerd een heerlijke tijd. Het uitzicht vanuit het hotel is werkelijk grandioos. Daarnaast geniet je in en om het hotel van een weldadige rust en ben je met een paar stappen lopen op het strand. Kos-stad is een eindje bij het hotel vandaan, maar prima bereikbaar bijvoorbeeld per bus.
Alle kamers van het hotel zijn modern ingericht en ruim van afmeting. Er is verder van alles mogelijk, zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een 1-persoonskamer, een suite voor een heel gezin of je geeft aan welk uitzicht je graag wilt hebben.

Je kunt kiezen of je op basis van halfpension of volpension in het resort verblijft. Alle maaltijden worden verzorgd op buffetbasis en de tijden om aan te schuiven zijn zeer ruim. Indien je dit wilt, is het ook mogelijk om à la carte te dineren, dit dient echter wel vooraf aangegeven te worden.

Ervaringen

“Wij hebben in het Michelango Resort genoten van de luxe en de zwembaden. Ook de bedden waren heerlijk om in te slapen. Verder waren de maaltijden werkelijk fantastisch en goed verzorgd. De afstand naar Kos-stad is wat ver, maar met auto, bus of taxi ben je er in ongeveer 20 minuten.”

“Dit hotel is een perfecte uitvalbasis wanneer je op zoek bent naar rust, luxe, een prachtige locatie en een goede service. Er is hier absoluut geen massatoerisme. Verder wordt er geen entertainmentprogramma aangeboden, maar ’s avonds zijn er wel mooie shows te zien. Het zeewater is bijzonder zout, waardoor je goed kunt drijven. Tenslotte willen wij de goede koffie nog speciaal noemen.”

Belangrijkste kenmerken

  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Gebouwd in een strakke stijl
  • Zwembaden aanwezig
  • Kos-stad makkelijk bereikbaar
  • Maaltijden in buffetvorm

Andere vakanties in Griekenland

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Mayor La Grotta Verde Grand Resort

Platanista

Grand Hotel Holiday Resort

Myconian K Hotel Thalasso Spa