MOGAN PRINCESS & BEACH CLUB

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt

Mogán Princess & Beach Club

Hotel Mogán Princess & Beach Club Gran Canaria Spanje is een hotel en beachclub dat aan het strand van Gran Canaria ligt. Je kunt een all inclusive verblijf bij het hotel boeken, wat betekent dat je in het hotel en in de beachclub heerlijk kunt eten en drinken zonder hier extra voor te betalen.

Het hotel straalt luxe en comfort uit en dit merk je niet alleen in de openbare ruimtes van Hotel Mogán Princess & Beach Club Gran Canaria Spanje, maar ook in de kamers van het hotel. Zo hebben alle kamers van Hotel Mogán Princess & Beach Club Gran Canaria Spanje een uitzicht op de prachtige zee van Gran Canaria en beschikken alle kamers uiteraard over de faciliteiten voor een ontspannen en comfortabele vakantie.

Hotel Mogán Princess & Beach Club Gran Canaria Spanje beschikt over een buffetrestaurant, drie bars (waaronder één beachclub) en twee zwembaden. Voor de jongste bezoekers heeft het hotel een kinderbad in de open lucht, waar kinderen heerlijk en vooral veilig kunnen badderen en spelen. Parasols en ligbedden zijn gratis beschikbaar aan het zwembad en er is tevens een luxe zonneterras op het terrein aanwezig.

Hotel Mogán Princess & Beach Club Gran Canaria Spanje heeft een zeer gunstige ligging. Het hotel ligt op 800 meter afstand van een bushalte, op slechts 1400 meter afstand van het strand en op 4 kilometer afstand van het centrum van Puerto de Mogán. Je kunt het centrum van deze stad bereiken door een auto te huren, een taxi te nemen of uiteraard de bus te pakken die vlakbij het hotel stopt.

Ervaringen

“Ik ben met mijn man en twee jonge kinderen naar Hotel Mogán Princess & Beach Club Gran Canaria Spanje geweest. Mijn man en ik hebben lekker op het zonneterras gezeten, terwijl mijn kinderen zich de hele vakantie hebben vermaakt in het kidszwembad. Ook was er voor de kinderen een speciaal kidsbuffet in het restaurant, waardoor ze iedere dag hun favoriete gerechten konden eten. Het personeel was erg vriendelijk.”

“Groot pluspunt van Hotel Mogán Princess & Beach Club Gran Canaria Spanje is de beach club van het hotel. Heerlijk ontspannen op het strand, zonder dat je hier extra voor af hoeft te rekenen door de all inclusive formule van het hotel. Aan het zwembad was het heerlijk vertoeven op zonnige dagen en door de gunstige ligging bij de bushalte was het gemakkelijk om van het hotel naar de stad te reizen.”

Belangrijkste kenmerken

  • All inclusive: ook bij de beach club
  • Een schoon resort
  • Een prachtig uitzicht op zee
  • Een kidszwembad en kidsbuffet voor de kinderen
  • Een gratis shuttlebus van en naar het hotel

Andere vakanties op Gran Canaria - Spanje

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Costa Canaria

Dorado Beach

Dunas Suites & Villas Resort