RIU HELIOS BAY

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Riu Helios Bay

In het dorpje Obzor aan de Zwarte Zee vind je het prachtige Hotel Riu Helios Bay, welk van alle gemakken is voorzien. Dit hotel nodigt uit om even helemaal niets te doen en even nergens aan te denken. Hier is het pas echt genieten van een welverdiende vakantie. Vooral omdat het hotel direct aan het strand ligt, is dit hotel ideaal voor jong en oud. Ook families zullen zich in dit hotel niet vervelen.

Door de all-inclusief formule hoef je je als gast van dit hotel ook nergens zorgen over te maken. Er wordt elke dag gezorgd voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Daarnaast worden er gedurende de dag snackjes aangeboden en mag er zoveel gedronken worden als je zelf wilt, zelfs lokale alcoholische dranken zijn inbegrepen. Het hotel heeft zoveel te bieden: de heerlijke zwembaden, wellness met stoombad, sauna, whirlpool en tegen betaling een massage,direct aan het strand en een schitterende tuin.

Voor wie even het hotel wil verlaten, is in no-time in het centrum van het dorpje Obzor, waar vele leuke bars en restaurantjes te vinden zijn. Daarnaast beschikt het hotel zelf over een schitterende tuin, waar je heerlijk kunt relaxen en ben je ook nog eens zo op het strand.

Ervaringen

“Het stond allang op mijn verlanglijstje om naar de Zwarte Zee te gaan, eindelijk dan afgelopen zomer een weekje geweest en het was zeker de moeite waard. De aankomst in Hotel Riu Helios Bay was zeer gastvrij en er werd goed uitgelegd wat het hotel allemaal te bieden had. Er was zoveel dat we het niet allemaal konden onthouden, maar uiteindelijk bleken vooral de zwembaden bij het hotel heerlijk te zijn. Ook waren we erg blij dat we een kamer met zeezicht hadden geboekt, wat een luxe om zo wakker te worden.”

“In de ochtend gingen we vaak naar het strand, in de middag heerlijk aan het zwembad bij het hotel en dan in de avond lekker het dorpje Obzor in. Ook hebben we een dagje Varna gedaan wat zeker de moeite waard is. Wat ons verblijf helemaal heerlijk maakte, was dat we ons geen zorgen hoefden te maken over het eten, hoewel we ook een avond in Obzor hebben gegeten. Er is een ding wat we de volgende keer anders zouden doen als we dit hotel boeken. We boeken dan niet een week, maar boeken dan gewoon lekker voor twee weken.”

Belangrijkste kenmerken

  • Direct aan het strand
  • Ideaal voor families
  • All inclusive
  • Uitgebreide wellness
  • Schitterende tuin

Andere vakanties in een RIU hotel of resort

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Riu Helios

Riu Guarana

Riu San Francisco

Riu Caribe