SAINT NICHOLAS

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Saint Nicholas

Een kristalheldere lichtblauwe zee, de stralende zon en in de verte zicht op de bergen van Klein-Azië. Vanuit het zuidwesten van het Griekse eiland Samos ervaart u het allemaal. In de zomer geniet u op dit eiland van zonovergoten dagen met een temperatuur van zo’n 30º celsius en ’s nachts staat u een prettige nachtrust te wachten bij een temperatuur van ongeveer 20º celsius. Daar kan geen Vlaamse zomer tegenop! Bovendien is er in het Saint Nicholas hotel airconditioning die gebruikt kan worden in de zomermaanden, waardoor de hotelkamers niet benauwd aanvoelen overdag.

Met 4 familiekamers, 13 driepersoonskamers en 39 tweepersoonskamers is het hotel een levendige verblijfplaats. In het hotel bevinden zich ook drie kamers die geschikt zijn voor bezoekers met een rolstoel. De kamers hebben een balkon of terrasje, telefoon, mini-bar en satelliettelevisie. Wanneer u aangeeft dat te willen, zullen er ook bloemen of champagne aanwezig zijn. Kinderbedjes en -eetstoelen zijn eveneens te gebruiken.

Alleen bij het hotel is er al meer dan voldoende te beleven. Er is namelijk een restaurant en zitkamer met televisie om rustig bij te komen, maar er zijn ook sport- en spelmogelijkheden voor zowel jong als oud. De volwassenen kunnen vertoeven op de tennisbaan, bij de biljarttafel en het grote zwembad, waar je zonder extra kosten op een comfortabel ligbed plaats kunt nemen. De jongere bezoekers kunnen in het kinderzwembad en de speeltuin al hun energie kwijt. De bar bij het zwembad is tot twaalf uur ’s avonds geopend en de dag erna kunt u in het restaurant terecht voor een heerlijk ontbijt. Wie een vegetarische maaltijd of een lunchpakket wenst, kan dit doorgeven in het restaurant en bij de receptie van het hotel. De strandliefhebbers maken ook een goede keuze om naar het Saint Nicholas hotel te gaan, aangezien het strand Mykali aan het hotel grenst en goed te bereiken is vanaf het hotel.

Ervaringen

“We hebben het prima naar onze zin gehad tijdens onze vakantie op het Griekse eiland Samos. De omgeving is prachtig en het hotel biedt voldoende mogelijkheden. Doordat het hotel aan zee ligt, ga je makkelijk even op en neer naar het strand. Er waren altijd voldoende bedden, dus hebben we altijd zonder problemen aan het het strand kunnen liggen. Het strand bestaat uit keitjes, dus een ligbed is wel nodig.”

“Mijn vriendin en ik wilde naar een Grieks eiland aan zee waar je ook kunt duiken en op Samos kan dat, via het hotel vonden we een betrouwbare scubaduikschool waar we onze eerste duikervaring beleefd hebben! Het hotel was schoon en onze kamer was netjes. Volgende zomer gaan we sowieso nog een paar dagen, nu we weten dat de vakantieplek ons zo goed bevalt.”

Belangrijkste kenmerken:

  • Kinderzwembad
  • Tafeltennis
  • Room service
  • Restaurant en poolbar
  • Balkon/ terras

Andere vakanties op Samos - Griekenland

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Kerveli Village

Hydrele Beach

Naftilos Boutique Hotel