SERENITY MAKADI BEACH

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.

Serenity Makadi Beach (Serenity Makadi Heights)

Op slechts 1 kilometer van Makadi Bay, vindt u dit vakantieparadijs. Het Serenity Makadi Beach hotel ligt direct aan een prachtig gouden zandstrand en beschikt over een eigen huisrif. Een shuttleservice brengt u tegen betaling graag naar het centrum van Hurghada. Een leuk idee voor een daguitstap.

In het hotel zelf wordt u opgewacht door maar liefst 7 zwembaden. 2 ervan zijn gevuld met zout water. Eén ervan is een binnenbad. Voor de kleintjes werd een apart kinderbad voorzien. Maar zij zullen zich evengoed amuseren in de mini-club. Krijgt u maar geen genoeg van het water? Dan zijn de duikschool en het watersportcentrum een echte aanrader.

Voor wie liever droog blijft, is ook een ruim aanbod faciliteiten voorzien. Wat dacht u van een partijtje (tafel)tennis of beachvolley? In de sauna, het stoombad of het beautysalon komt u helemaal tot rust. En wanneer u dat niet echt wil? Dan weet het animatieteam zeker raad! Honger gekregen? Het binnen-en buitenrestaurant en verschillende à la carte restaurants maken voor u de heerlijkste maaltijden. Voor een lekkere cocktail of ander drankje kan u steeds terecht in één van de bars.

Ervaringen

“Echt een geweldig hotel. Toen we toekwamen, kregen we een heel vriendelijke ontvangst. Over de kamer kan ik geen enkel negatief puntje bedenken. Ze was ruim, goed onderhouden en altijd netjes. Het eten krijgt van mij zeker een 9/10. Het was altijd vers en voldoende gevarieerd. Wij namen duiklessen en hebben hier zeker geen spijt van. Topvakantie!”

“Wat een prachtig hotel! Wij reizen al enkele jaren maar zoiets had ik nog nooit gezien. We werden overdonderd door de vele zwembaden en kwamen echt ogen te kort. Het eten was altijd dik in orde. Natuurlijk anders dan in België maar daarvoor ga je toch op reis? Het hotel is heel kindvriendelijk en dat geldt ook voor het personeel. Maar die waren eigenlijk echt altijd even vriendelijk. Zeker een aanrader!”

Belangrijkste kenmerken

  • Luxe 5 sterren accommodatie
  • Aan strand met mooi huisrif
  • Verschillende zwembaden
  • Leuke animatie voor jong en oud
  • All Inclusive formule

Andere vakanties in Egypte

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Dana Beach Resort

Citadel Azur Resort

The Three Corners Sea Beach Resort

Gorgonia Beach Resort