THE THREE CORNERS OCEAN VIEW

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.

The Three Corners Ocean View

De ligging van The Three Corners Ocean View is op zijn minst uniek te noemen. Het hotel ligt op een landtong. Hierdoor heeft u een prachtig zicht op de lagune en de Rode Zee. In de buurt van het hotel liggen verschillende winkels en een bushalte. Het centrum van Hurghada ligt maar 2 kilometer verder. Op zoek naar een plaats om helemaal tot rust te komen? Dit hotel is Adults Only: uw rust wordt dus gegarandeerd.

Maar ook als u zich actief wil bezig houden op reis, vindt u hier wat u zoekt. Het animatieteam doet zijn best om een zo gevarieerd mogelijk aanbod activiteiten samen te stellen. Schrijf u in voor één van de fietstochten, wandelingen of voetbalpartijen. In de Vitalis Health Club kan u gericht aan uw conditie werken. Elke dag staat er een sportief work-out programma op het menu. Denk maar aan pilates en buikdansen. Bij een bezoek aan het strand, kan u kiezen voor een verfrissende duik in de zee. Leuk extraatje: tijdens de zomermaanden treden elke donderdag bekende DJ’s op in het hotel.

Voor heerlijke themabuffetten kan u terecht in het hoofdrestarant. Daar wordt u ook getrakteerd op een uniek zicht op zee. De à la carte restaurants” Chez Pascal” en “Dolce Vita” bieden dan weer een prachtig uitzicht op de jachthaven El Gouna. Dit alles wordt gecombineerd met een persoonlijke service en Belgische gastvrijheid. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn dus meer dan aanwezig!

Ervaringen

“Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Dit is echt een heel aangenaam hotel. De kamers zijn er proper en ruim. Het is hier heerlijk om te relaxen. Dat dit hotel 16+ is, is eens een leuke afwisseling. Het beauty center is echt heel erg mooi. De ontvangst en bedieing waren zeer vriendelijk. De ligging van het hotel is echt heel bijzonder: wat een prachtig zicht op de jachthaven de Rode Zee!”

“Wij waren hier voor voor de tweede keer te gast en het was nog steeds even goed als de eerste keer! Wat is het personeel hier vriendelijk! Iedereen was steeds in de weer om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. En het eten was superlekker. Dat we konden dineren met zicht op de zee, heeft hier natuurlijk wel toe bijjgedragen. Dit hotel is echt een aanrader voor wie een weekje helemaal tot rust wil komen. Wij komen graag voor een derde keer terug.”

Belangrijkste kenmerken

  • Only Adults: min. 16 jaar
  • Uniek zicht op de lagune & zee
  • Professioneel wellnesscentrum
  • All Inclusive
  • Aan de jachthaven El Gouna

Andere vakanties in Hurghada – Egypte

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Jungle Aqua Park

Hotel Jasmine Village

PrimaSol Titanic Resort

Aladdin Beach Resort