TUSAN BEACH RESORT

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Tusan Beach Resort

Om te profiteren van het allerbeste klimaat van Turkije, moet je naar de omgeving van Kusadasi. Hier geniet je van heerlijke hoge temperaturen, maar met een aangename lage vochtigheidsgraad. Wanneer je op de stranden van Kusadasi ligt, zal het daarom nooit te heet zijn en kun je het heel goed de gehele dag uithouden. Maar naast de prachtige stranden in Kusadasi is er veel meer te doen. De gehele omgeving ademt ook geschiedenis uit. In het nabijgelegen Efeze bijvoorbeeld, oude opgravingen, tempels en vindt je de tempel van Artemis, één van de zeven wereldwonderen. Het belooft in Kusadasi een veelzijdige vakantie te worden.

Als vakantieaccommodatie kun je naar Hotel Tusan Beach Resort, vlakbij Kusadasi. Het hotel/resort ligt pal aan het strand, dus de zon, zee en strand ligt aan je voeten. Maar je kunt je ook prima vermaken bij de drie zwembaden op het resort zelf. Het zwembad met een kindergedeelte is uitstekend om met het gehele gezin veel waterplezier te beleven. Bij het zwembad staan ligzetels en parasols waar je gratis van gebruik mag maken. Het is ook mogelijk om in de fraaie tuin van het hotel je ligzeten te zetten. Je zit dan heerlijk rustige en je hebt uitzicht op zee. Er is een animatieteam aanwezig die zowel kinderen als volwassenen de gehele dag bezig houdt met allerlei leuke activiteiten en sporten.

De kamers zijn eenvoudig en sober, maar hebben alles wat je nodig hebt, waaronder een balkon met uitzicht over zee, zwembad of hoteltuin. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche, televisie en koelkast en airconditioning. Uiteraard profiteer je van optimale verzorging door de all inclusive service. Je maakt dat gratis gebruik van het ontbijt, lunch en diner en kun je tussendoor genieten van snacks, ijsjes en verschillende dranken.

Ervaringen

“De drijvende kracht achter Tusan Beach Resort is toch wel het enthousiaste en voortreffelijke animatieteam. Het team organiseerde fantastische spelen voor zowel de kinderen als de volwassenen, zodat je je werkelijk nooit hoefde te vervelen. De spelletjes werden zo aangekleed dat het net een andere twist kreeg en dat je ook als ouders het leuk vindt om met je kinderen mee te spelen. Uiteraard waren de leuke aangeboden sporten ook fantastisch om aan deel te nemen. Kortom wij hebben ons als gezin enorm vermaakt.”

“Het hotel ligt wel op één van de meest bijzondere plekken van Turkije en dan vooral gezien de historie van het gebied. Erg interessant om Efeze en al die andere historische plekken en opgravingen te mogen bekijken. In het hotel was het dan altijd weer lekker genieten aan het zwembad met uitstekende all inclusive verzorging.”

Belangrijkste kenmerken

  • 3 zwembaden en een kinderzwembad
  • In de buurt van historische plaatsen als Efeze
  • Zeer goed animatieteam
  • Loopafstand van het strand
  • Veel sportmogelijkheden

Andere vakanties in Turkije

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Kusadasi Golf & Spa Resort

Marti Resort

Xperience Hotel Arcanus Side Resort

Green Nature Resort & Spa