VOYAGE BELEK GOLF & SPA

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.

Voyage Belek Golf & Spa

Dit luxe vijfsterrenhotel maakt van uw verblijf een droomvakantie. De prachtige groene tuin, direct aan het strand, een compleet aquapark en uitgebreide sport- en ontspanningsfaciliteiten zorgen ervoor dat u volledig kunt ontspannen. Het centrum van Belek is makkelijk met de dolmus te bereiken.

Maar liefst 10 restaurants, waaronder 8 à-la-carte, laten u proeven van hun voortreffelijke en diverse keuken. Een van de restaurants wordt enkel voor volwassenen voorbehouden. Anderzijds zijn kinderen meer dan welkom in het hotel en worden ze verwend in het aquapark met apart kinderbad, de mini- of teenagerclub, de minicinema, een lunapark, een speeltuin. Er wordt zelfs een kinderbuffet aangeboden en u kunt ook een beroep doen op de babysitdienst.

Dit hotel denkt werkelijk aan al zijn gasten en voldoet aan eenieders wensen. De ultra all inclusive formule voorziet in drie buffetten per dag, een laat ontbijt voor de langslapers, snacks, koffie en gebak, een melkbar voor baby’s, … Stoombad, hamam en sauna staan ter uwer beschikking. Een waaier van sporten, waaronder ook tennis, kunnen beoefend worden. Overdag en ’s avonds staat een animatieteam klaar. Zowel aan de zwembaden als op het strand kunnen de ligbedden, parasols, matrasjes en handdoeken gratis gebruikt worden. Hier komt u niets te kort.

Ervaringen

“Hier zit je echt in luilekkerland. Je hoeft niet bij te betalen voor de minibar; alle dranken, ook alcoholische zijn inbegrepen. Er staan overal frigo’s op het terrein met koude dranken. Je moet ze er maar uitnemen. Geen extra kost voor het bankkluisje. Wifi is ook gratis en overal aanwezig binnen en buiten het hotel. Vers geperst fruitsap, vriendelijk personeel, … Ik heb veel meer gekregen, dan wat ik eigenlijk verwacht had voor dit geld.”

“In dit hotel kan je volledig tot rust komen. Je bent aangewezen op het hotel, want daarbuiten is er niet veel te zien of te doen. Maar om je eens volledig te ontspannen aan het strand en aan de zwembaden, dan is dit hotel wel een aanrader. Het eten is lekker en er is veel keuze. De kamers zijn goed onderhouden. Ook leuke animatie.”

Belangrijkste kenmerken

  • Luxehotel
  • Direct aan het strand
  • Kindvriendelijk
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Veel à-la-carte-restaurants

Andere vakanties in Belek – Turkije

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Cornelia De Luxe Resort & Spa

Maxx Royal Belek Golf Resort

Hotel Limak Atlantis deluxe H. & R.

Hotel Limak Arcadia Golf Resort