XPERIENCE CLUB CALIMERA SIMANTRO BEACH

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.

Xperience Club Calimera Simantro Beach

Kenmerkend aan het Xperience Club Calimera Simantro Beach Hotel zijn de Byzantijnse elementen. Met deze typerende architectuur, die lijkt op de bekende kloosters op de berg Athos, doet u zich meteen in andere sferen wanen. Met veel ontzag voor de natuurlijke omgeving is dit verblijf één die volledig in het teken staat van ontspanning en genot.

Het hotel is echter niet druilerig, want er zijn volop activiteiten te ondernemen. Naast de excursies in de prachtige omgeving zijn er vele sportvoorzieningen. Er is een tennisbaan voor gepassioneerde sportliefhebbers en een speeltuin voor de kids. De bars en de restaurants van Simantro Beach Hotel streven de hoogste standaard na. Deze restaurants presenteren verfijnde Griekse en internationale gerechten. Gasten zullen verrukt zijn van de 4 zwembaden, waarbij kinderen volop pret zullen beleven aan het vriendelijke animatie-team. Er is een minimarkt en een Spa faciliteit waar tevens gesport kan worden.

Op enkele passen van het hotel ligt het witte zandstrand aan een kraakheldere zee. Chalkidiki is redelijk ongerept. Hierdoor zijn historische schatten te zien, vissersplaatsjes te bezoeken en het is mogelijk een baaitje volledig voor jezelf te hebben. Hippe clubs en charmante tavernes zijn er ook te vinden. Itamos, de berg, is vanaf elk punt te bewonderen en het vruchtbare groen groeit zover het oog reikt. Dit is idyllisch Griekenland op z’n best. De accommodatie is omgeven door tuinen. Elke kamer beschikt over een badkamer, een tv en een kluis. De kamers zijn smaakvol vormgegeven en bieden de nodige ontspanning na een dag op het strand of in de omgeving. Een verblijf bij Simantro Beach Hotel is niets anders dan magistraal genieten onder de Griekse zon.

Ervaringen

“Dit hotel heeft lekker eten. Ook is het een goedverzorgd hotel. Kamers zijn wat verouderd, maar dat vonden wij wel authentiek en nostalgisch. Het hotel ligt ook enigszins afgelegen, zodat het rustig is, met veel rust. Ondanks die rust was er veel te beleven voor onze kinderen. Het Xperience team, dat Nederlandstalig was, heeft onze kinderen elke dag heerlijk vermaakt. De service was buitengewoon goed. Dit is een aanrader om het echte Griekenland te proeven.”

“Eigenlijk was alles aan deze vakantie goed. De kamers waren proper en het was lekker rustig. Ideaal voor mensen die rust zoeken, zoals wij. We hebben genoten van onze wandelingen in de bossen. De natuur was boven verwachting. Zorg echter wel voor muggenspray! We waren vaak te vinden in de bar boven het restaurant. Onze commissies deden we in de winkeltjes van het dorp. De mensen zijn daar echt blij om u te helpen. Een zeer succesvolle vakantie.”

Belangrijkste kenmerken

  • Bijzondere bouwstijl
  • Prachtige omgeving
  • Tal van activiteiten
  • 4 zwembaden
  • Sport & Wellness

Andere vakanties in Griekenland

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Eden Beach Resort

Tsamis Zante Spa Resort

Grecotel Amirandes

Electra Palace