XPERIENCE CLUB NENA

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren per organisatie. Bekijk daarom alle aanbieders voordat je boekt.

Xperience Club Nena, Side, Turkije
 
Side in Turkije is een heel leuke en zeer populair havenstadje. De stad heeft talloze winkeltjes waar je goed kunt shoppen, veel gezellige restaurants en talloze barretjes. Op 15 kilometer afstand van het centrum van Side ligt Xperience Club Nena. Dit is een ideaal familiehotel waar heel veel waterplezier te beleven is, iedereen kan deelnemen aan vele activiteiten en je wordt optimaal verwend door de all inclusive verzorging. Het hotel heeft een binnenzwembad, twee buitenzwembaden, drie kinderzwembaden en voor het hotel ligt een groot waterpretpark met zeven zwembaden en verschillende waterglijbanen.
 
Als je in dit hotel verblijft is de toegang tot het waterpretpark gratis. Rondom de zwembaden staan ligzetels en parasols en ook hier mag je gratis gebruik van maken. Naast genieten van de zon, kun je ook ontspannen in de sauna, de hamam of een massage nemen. Je mag ook gebruik maken van de fitnessruimte. Ook kun je er andere sporten beoefenen, zoals tennis, basketbal, darts, minigolf en jeu de boules. Het hotel biedt ook gemotoriseerde en niet gemotoriseerde watersporten aan en duiken. Kinderen kunnen zich behalve de zwembaden ook vermaken in de speeltuin en de mini club.
 
Het hotel kent hotelkamers in verschillende categorieën voor 1 persoon, 2 personen of een familiekamer. Alle hotelkamers hebben of een balkon of een terras. Er is een minibar die gevuld is met water, televisie, telefoon en individueel te regelen airconditioning. Met de all inclusive verzorging geniet je van ontbijt, lunch en diner. Na het ontbijt kun je verder eten met pannenkoeken en de gehele dag door mag je snacks en non-alcoholische dranken bestellen.
 
Ervaringen
 
“De kinderen hebben het hier helemaal naar hun gezin gehad tijdens onze vakantie in Xperience Club Nena. Als ze ‘s ochtends naar het waterpretpark gingen, zagen we ze de hele dag niet meer teug. Dit gaf ons de gelegenheid om lekker te ontspannen aan het zwembad. Ook het Nederlandstalige animatieteam is super. De kinderen keken telkens weer uit naar de activiteiten die er georganiseerd werden.”
 
“Ik heb hier heerlijk genoten van rust. Omdat kinderen zich veel vermaken in het zwembad of in het waterpretpark, was het aan het zwembad lekker rustig. Ook de prachtige tuin bij het hotel met leuke vrolijk gekleurde bloemen was een oase van rust. Heb hier menig uurtje doorgebracht met een lekkere cocktail.”

Belangrijkste kenmerken

  • 2 buitenzwembaden, 1 binnenzwembad en 3 kinderzwembaden
  • Waterpretpark voor het hotel
  • Sauna en fitnessruimte gratis te gebruiken
  • 3 à-la-carterestaurants, Italiaans restaurant en een Turks restaurant
  • Hotel ligt aan een kiezelstrand met gratis ligzetels en parasols
  • Veel sportmogelijkheden

Andere vakanties in Side - Turkije

Onderstaande aanbiedingen vind je misschien ook interessant. Boek vandaag nog jouw plekje onder de zon.

Dream World Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Xperience Hotel Arcanus Side Resort

Dream World Aqua