Verken het noorden van Europa met deze unieke cruise

Steeds meer mensen kiezen voor een cruisevakantie om meer van de wereld te zien. Een cruise is een unieke ervaring. Niet alleen ziet u de mooiste plekken op aarde, de cruise zelf is een aaneenschakeling van prachtige vergezichten en bijzondere plaatjes die u onderweg zult zien en op uw fototoestel kunt vastleggen. Tijdens uw verblijf op het schip voelt u zich als een ware vorst: de verzorging is uitstekend, er is voldoende te doen aan boord en u verblijft in een prachtige hut met alle gemakken van dien. Princess Cruises biedt een scala aan bestemmingen. Verdiep u in het aanbod en bedenk waar uw droomreis u heen zal leiden.

Tallinn
© Pixabay.com

Luxe vervoer

Het recreatief reizen per schip is ontstaan in de tweede helft van de 19e eeuw. Tot die tijd bracht een schip haar reizigers vooral van A naar B en zeker wanneer het om verre bestemmingen ging, ervoeren de passagiers dat voornamelijk als een lange reis op weg naar hun uiteindelijke bestemming. Met de opkomst van steeds betere en grotere stoomschepen, ontdekte in eerste instantie de adel de aantrekkingskracht van het luxe vervoer per schip. Daarbij werd een programma uitgestippeld met daarin niet alleen aandacht voor de vaarroute, maar vooral ook voor de plaatsen en bezienswaardigheden die onderweg werden aangedaan. De reizen die Princess Cruises aanbiedt passen goed in het beeld van die eerste zeecruises. De bestemmingen zijn exotisch en avontuurlijk en net als in de beginjaren van het reizen per boot staat de verzorging van de passagier nog altijd centraal. U voelt zich in de watten gelegd en ondanks dat u met velen reist, zult u zich steeds verzekerd weten van persoonlijke aandacht en uitstekende verzorging door de crew.


Alaska, Mexico, de Caraïben, Japan en Rio de Janeiro zijn maar enkele van de bestemmingen van Princess Cruises. Ontdek ze allemaal.
Promo
Romantische bestemmingen, voortreffelijke service, uitgebreide faciliteiten, … Uw cruise én uw vakantie worden adembenemend!
Promo
Excursies aan wal, gastronomie aan boord, unieke ervaringen, nieuwe schepen, stevige promoties, ...
Ontdek het allemaal.
Promo

Accommodatie

Tijdens uw reis met het schip verblijft u in een schitterende hut, die van alle gemakken is voorzien. U slaapt in een heerlijk bed met luxe bedlinnen. Uw hut is voorzien van een flatscreen TV-toestel, een koelkast en een kluisje, en roomservice is mogelijk. U kunt kiezen uit verschillende types hutten en familiekamers, of zelfs voor een luxe suite. Daarnaast hoeft u zich aan boord beslist niet te vervelen: er worden zeer veel activiteiten georganiseerd en als u met kinderen reist, zullen ook zij zich uitstekend vermaken. Ter ontspanning kunt u gebruik maken van de bioscoop of genieten van een heerlijke maaltijd of een massage. Bij Princess Cruises staat luxe hoog in het vaandel: de bemanning zet alles op alles om u de reis van uw leven te bezorgen. Als u zich bovendeks bevindt, voelt u de zeebries door uw haren en ziet u de oceaan op verschillende momenten van de dag. U zult vergezichten zien, die u uw leven niet meer zult vergeten. Een cruise wordt vaak geboekt voor een bijzondere gelegenheid. Niet zelden wordt een partner verrast met een romantische cruisevakantie en meerdere van onze gasten werden bij een ondergaande zon op het dek zelfs ten huwelijk gevraagd! Ontdek de mogelijkheden en plan samen de vakantie de uw leven.

Helsinki
© Pixabay.com