Reizen Lauwers

www.lauwers.be

8,1
54 beoordelingen

Het succesvolle familiebedrijf Reizen Lauwers werd meer dan 70 jaar geleden opgericht. De organisatie is van vader op zoon doorgegeven en uitgegroeid tot een sterk ondernemerschap. Onberispelijke service en  uitgesproken kwaliteit zijn de succesformules van Reizen Lauwers.

Of u nu een weekendje weg wilt, op wintersportvakantie gaat, ervoor  kiest een paar dagen te wandelen… Reizen Lauwers heeft een ruim assortiment, zelfs voor concerten en evenementen bent u bij Lauwers aan  het juiste adres!

Kenmerkelijk aan al deze mogelijkheden is dat u extra service kunt  verwachten: een gratis drankje, de beste plaatsen in een concertzaal en  (bus)vervoer naar de bestemming. Maar u kunt ook een autocar huren voor  privé-doeleinden.

Het vertrouwen winnen en blijven verdienen van haar klanten is een  zeer belangrijk gegeven voor Lauwers. Het selecteren van  klantvriendelijke hotels en het bieden van ‘de beste kwaliteit aan de  voordeligste prijs’ maken Lauwers een vertrouwde reisorganisatie.

Beoordeling

Reizen Lauwers is door 54 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 8,1 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Boek nu Parijs aan halve prijs bij Lauwers Reizen

 • Citytrip van 2 dagen
 • Verschillende afreisdata
 • Busreis vanuit Groot-Bijgaarden
 • Driesterrenhotel
 • Gratis wifi
 • Nederlandstalige gids
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Reizen Lauwers aanbiedingen

Ervaringen met Reizen Lauwers

 1. Beyens-Van den Broek

  Wij reisden al vele malen met Lauwers(met vliegtuig en bus) en eerlijk waar geen enkele reis is ooit tegengevallen.(Buiten éénmaal heel veel regen in de Ahr!).Wat wij als meest positief ervaren is de correcte en vlotte administratie vanaf de boeking. De prijs/kwaliteit is prima en de gidsen die meereisden waren telkens zeer goed.
  In de loop van 2O15 plannen we zeker weer enkele trips!

 2. BROOS LUCIEN

  Al meer dan 10 jaar reis ik mee met Lauwers reizen, soms tot 5 keer per jaar.Alle reizen waren prima reizen (onvergetelijk) tot in de puntjes verzorgd, prima hotels, prima reisleiders en vriendelijke kantoormedewerkers. Degene die het bij Lauwers reizen slecht vinden is thuis niets gewoon

 3. vermeulen

  Vindt het niet leuk dat ik nu reeds 2x een busreis had met defect toilet. Als je reeds van 5h op de bus zit en je moet wachten tot in Calais is dat voor velen een probleem. Ook zou ik graag de plaatsen die we bij boeking kregen onveranderd willen zien

 4. De Greef monique

  Zijn in mei naar Wenen geweest en hebben nog nooit zo een slecht hotel gehad!! Was erg ver van centrum gelegen en het eten was ronduit afschuwelijk!! Vinden het erg dat Lauwers zich met zo een hotel wil bezighouden!! Iedereen was erg ontgoocheld! Wat een mooie reis moest worden werd een echte nachtmerrie!! Waarom ze zo een hotel in hun boeken durven zetten begrijpen we niet!! Nooooooit meer!! Mijnheer Lauwers aub doe hier iets aan want dit is echt niet toe te laten tegenover trouwe klanten zoals wij. Familie Bradt De Greef.

Deel je ervaringen met Reizen Lauwers met anderen