Reizen Lauwers

www.lauwers.be

Het succesvolle familiebedrijf Reizen Lauwers werd meer of 70 jaar geleden opgericht. De organisatie is van vader op zoon doorgegeven en uitgegroeid tot een sterk ondernemerschap. Onberispelijke service en  uitgesproken kwaliteit zijn de succesformules van Reizen Lauwers.

Of u nu een weekendje weg wilt, op wintersportvakantie gaat, ervoor  kiest een paar dagen te wandelen… Reizen Lauwers heeft een ruim assortiment, zelfs voor concerten en evenementen bent u bij Lauwers aan  het juiste adres!

Kenmerkelijk aan al deze mogelijkheden is dat u extra service kunt  verwachten: een gratis drankje, de beste plaatsen in een concertzaal en  (bus)vervoer naar de bestemming. Maar u kunt ook een autocar huren voor  privé-doeleinden.

Het vertrouwen winnen en blijven verdienen van haar klanten is een  zeer belangrijk gegeven voor Lauwers. Het selecteren van  klantvriendelijke hotels en het bieden van ‘de beste kwaliteit aan de  voordeligste prijs’ maken Lauwers een vertrouwde reisorganisatie.

Ervaringen met Reizen Lauwers

  1. De Greef monique

    Zijn in mei naar Wenen geweest en hebben nog nooit zo een slecht hotel gehad!! Was erg ver van centrum gelegen en het eten was ronduit afschuwelijk!! Vinden het erg dat Lauwers zich met zo een hotel wil bezighouden!! Iedereen was erg ontgoocheld! Wat een mooie reis moest worden werd een echte nachtmerrie!! Waarom ze zo een hotel in hun boeken durven zetten begrijpen we niet!! Nooooooit meer!! Mijnheer Lauwers aub doe hier iets aan want dit is echt niet toe te laten tegenover trouwe klanten zoals wij. Familie Bradt De Greef.

Deel je ervaringen met Reizen Lauwers met anderen