Reizen Lauwers

www.lauwers.be

8
69 beoordelingen

Het succesvolle familiebedrijf Reizen Lauwers werd meer dan 70 jaar geleden opgericht. De organisatie is van vader op zoon doorgegeven en uitgegroeid tot een sterk ondernemerschap. Onberispelijke service en  uitgesproken kwaliteit zijn de succesformules van Reizen Lauwers.

Of u nu een weekendje weg wilt, op wintersportvakantie gaat, ervoor  kiest een paar dagen te wandelen… Reizen Lauwers heeft een ruim assortiment, zelfs voor concerten en evenementen bent u bij Lauwers aan  het juiste adres!

Kenmerkelijk aan al deze mogelijkheden is dat u extra service kunt  verwachten: een gratis drankje, de beste plaatsen in een concertzaal en  (bus)vervoer naar de bestemming. Maar u kunt ook een autocar huren voor  privé-doeleinden.

Het vertrouwen winnen en blijven verdienen van haar klanten is een  zeer belangrijk gegeven voor Lauwers. Het selecteren van  klantvriendelijke hotels en het bieden van ‘de beste kwaliteit aan de  voordeligste prijs’ maken Lauwers een vertrouwde reisorganisatie.

Beoordeling

Reizen Lauwers is door 69 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 8 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Boek nu Parijs aan halve prijs bij Lauwers Reizen

 • Citytrip van 2 dagen
 • Verschillende afreisdata
 • Busreis vanuit Groot-Bijgaarden
 • Driesterrenhotel
 • Gratis wifi
 • Nederlandstalige gids
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Reizen Lauwers aanbiedingen

Ervaringen met Reizen Lauwers

 1. Daniel

  Al 10 jaar jaarlijks op reis met de Reizen Lauwers.
  Bussen super ok en chauffeurs ook.
  Prijs – kwaliteit altijd tevreden.

 2. guido steenbeke

  Voor de 4de maal een fietsvakantie gedaan onder de vakkundige begeleiding van nina en ramon niets is voor die mensen teveel om het de klanten naar hun zin temaken,vorig jaar zelf een geslaagd optreden van ramon als elvisimmitator,we kijken al uit naar vlgd jaar.Een fietsvakantie in beieren nina?

 3. Tilly Chris

  vorige week gingen wij voor de eerste keer mee met Lauwers naar Salou de bus ging ons ophalen om 12u15 in Brugge bus daar toegekomen om 13u15 op weg naar Groot Bijgaarden daar kwamen we tot de vaststelling dat het bus nummer niet klopte op de vocher even een stres moment dan toch op de bus naar Salou geraakt Luxe bus als de ene zijn zetel wat schijn zette kon een ander niet meer zitten laatste dag in Hotel Regina om 01uur een bus met Franse jongeren gearriveerd allemaal stom dronken roepen tieren muziek tot 8uur wij hebben om 3uur ons naar de receptie gaan beklagen en daar konden ze er niks aan doen wij moesten om 14uur terug vertrekken naar Belgie in de zelfde bus ware het niet van de mensen in onze bus (zeer vriendelijk en aangenaam) wat we van het personeel van Regina niet kunnen zeggen gaan wij nooit meer mee

 4. Beyens-Van den Broek

  In 2011 maakten wij als koppel de 5 daagse reis naar Malta, hotel Cavalieri.
  Daar dit ons zeer goed bevallen was hebben wij collega’s warm gemaakt om dit jaar terug met ons mee te gaan.Helaas…. waren er dit jaar heel wat puntjes van kritiek.
  1.In Zaventem hebben wij onze plan getrokken(waren met 8 volw) want van Lauwers niemand gevonden.
  2.De begeleiding en commentaar naar het hotel was ook maar zus en zo (nadien niemand meer gehoord)
  3.Hotel Art Cavalieri anno 2015 is niet meer het Cavalieri van 2011.
  Kamers zijn aan opknapbeurt toe. Het eten (vooral avondmaal) is geen 4* meer waard.
  Het opruimen en de organisatie bij het eten verliep nogal ordeloos.
  Het enige pluspuntje : de baliemedewerkers zijn zeer vriendelijk.
  Malta is een mooi en cultureel rijk land maar het is er ongelooflijk druk geworden, het massatoerisme slaat hier blijkbaar ook toe!

 5. alen lucette

  Pas de 3 dagen trip naar Londen gemaakt. Dank je wel Jan onze fantastische driver en Renee onze gids. Jan heeft echt alles gedaan om het ons zo comfortabel mogelijk te maken. Wat hem ook gelukt is. Volgend jaar zeker opnieuw met jullie op reis; Voor de vierde maal. mvg Lucette

 6. vanhees

  ik heb getwijfeld , door ziekte maar dokters vonden het geen probleem,de grote rondreis spanje is niet niks .De chauffeur Erwin en gids Jessica hele toffe mensen trappen en stijgen was voor mij not don dus hebben mn man en ik het met een plan op eigen houdje en tijd gedaan wou niet dat de ganse bus op mij moest wachten ,ook de medereizigers waren bijzonder helpend al bij al nog iets van de reis kunnen maken aan ieder bedankt en groetjes van Liliane en Willy

 7. Baekeland Freddy

  altijd goed vriendelijk en goede bussen

 8. Bexkens Gerardus

  Wij hebben een cruise gemaakt met reizen Lauwers wat eigenlijk perfect was tot wij te horen kregen dat IEDEREEN die een binnen kajuit geboekt had gratis een balkon kajuit kreeg . Alhoewel er op de site 6 maanden vooraf stond dat er maar 2 balkonkajuiten meer waren . Ter controle belde ik naar Lauwers om een reis te boeken met 4 koppels waarvan op site stond dat er maar 1 kajuit meer vrij was en de dame aan de telefoon zei dat het geen enkel probleem was . Dus zijn wij eigenlijk voor meer dan 300 € in de zak gezet . Zij zeggen wel dat ik gehad heb waar ik voor betaalde , en dat is ook zo maar waarom krijgt iemand anders dan iets gratis wat voor mij peperduur is ?
  Het was een mooie en comfortabele bus , van alle gemakken voorzien , ook met internet maar de chauffeur mocht van Lauwers niet het pawoord geven om in te loggen .

 9. Viviane Strubbe

  Ik nam deel aan de rondreis Peloponessos van 06 tot 13 september 2015.
  De reis is me op alle gebied zéér goed bevallen: een goede afwisseling van cultuur, geschiedenis, natuur en vrije tijd, met een leuke groep en bovenal een uitstekende Nederlandse gids, Jessica van Eeken. Haar vakbekwaamheid en vriendelijkheid en ook haar verantwoordelijkheidsgevoel heb ik als zéér positief ervaren. Het familiehotel in Tolo was uitstekend! Mooie kamer, lekker eten en vriendelijk personeel!

Deel je ervaringen met Reizen Lauwers met anderen