Reizen Lauwers

www.lauwers.be

Het succesvolle familiebedrijf Reizen Lauwers werd meer of 70 jaar geleden opgericht. De organisatie is van vader op zoon doorgegeven en uitgegroeid tot een sterk ondernemerschap. Onberispelijke service en  uitgesproken kwaliteit zijn de succesformules van Reizen Lauwers.

Of u nu een weekendje weg wilt, op wintersportvakantie gaat, ervoor  kiest een paar dagen te wandelen… Reizen Lauwers heeft een ruim assortiment, zelfs voor concerten en evenementen bent u bij Lauwers aan  het juiste adres!

Kenmerkelijk aan al deze mogelijkheden is dat u extra service kunt  verwachten: een gratis drankje, de beste plaatsen in een concertzaal en  (bus)vervoer naar de bestemming. Maar u kunt ook een autocar huren voor  privé-doeleinden.

Het vertrouwen winnen en blijven verdienen van haar klanten is een  zeer belangrijk gegeven voor Lauwers. Het selecteren van  klantvriendelijke hotels en het bieden van ‘de beste kwaliteit aan de  voordeligste prijs’ maken Lauwers een vertrouwde reisorganisatie.

Ervaringen met Reizen Lauwers

 1. lampaert rudiger

  Al meegereisd met de bus naar Costa brava,heel comfortabel op de bus en goede busbestuurders,heel vriendelijk,volgend jaar nog eens!

 2. ceurvelts

  Al15 jaar telkens weer een fant ervaring
  Goeie hotels netjes,en lekker van eten
  Confortabele bussen en vriendelijke chauffeurs

 3. de meerleer

  goeie hotels en goede en vriendelijke bediening op de bus.

 4. van keymolen mxarni

  Reis naar Kroatië was een mooie reis, een pluim voor de gids en chauffeur. Voor herhaling vatbaar.

 5. De Wolf Jeanine

  ik was met Lauwers reizen in wenen
  heel goed ik wil nog met hen op reis echt waar
  gr.

 6. Sonja

  Bij de terug keer van Lapland een ganse nacht muziek in de bus.waarom altijd luide muziek in de bus,dag en nacht,?er bestaan nu toch i-pot ( met oortjes) niemand heeft dan last van het lawaai, hebben jullie bang van de rust en stilte,ik hoop dat Lauwers ook rekening houd met publiek dat niet van luide muziek houd,en de radio eens uitzet. De organisatie en gids waarden super ,

Deel je ervaringen met Reizen Lauwers met anderen