Reizen Lauwers

www.lauwers.be

Het succesvolle familiebedrijf Reizen Lauwers werd meer of 70 jaar geleden opgericht. De organisatie is van vader op zoon doorgegeven en uitgegroeid tot een sterk ondernemerschap. Onberispelijke service en  uitgesproken kwaliteit zijn de succesformules van Reizen Lauwers.

Of u nu een weekendje weg wilt, op wintersportvakantie gaat, ervoor  kiest een paar dagen te wandelen… Reizen Lauwers heeft een ruim assortiment, zelfs voor concerten en evenementen bent u bij Lauwers aan  het juiste adres!

Kenmerkelijk aan al deze mogelijkheden is dat u extra service kunt  verwachten: een gratis drankje, de beste plaatsen in een concertzaal en  (bus)vervoer naar de bestemming. Maar u kunt ook een autocar huren voor  privé-doeleinden.

Het vertrouwen winnen en blijven verdienen van haar klanten is een  zeer belangrijk gegeven voor Lauwers. Het selecteren van  klantvriendelijke hotels en het bieden van ‘de beste kwaliteit aan de  voordeligste prijs’ maken Lauwers een vertrouwde reisorganisatie.

Ervaringen met Reizen Lauwers

 1. Pauwels André

  Ik reis nu al enkele jaren met Lauwers naar Tirol en ben steeds zeer tevreden.

 2. Conradi Julia

  Ik ben juist terug van een hele mooie reis in Firenze en Toscane, met Jo als chauffeur en Leon als gids. Ik ben enorm blij dat ik met hun deze reis heb mogen meemaken.. Leon had ik al leren kennen op een reis naar het Zwarte Woud evenals toen, ben ik zeer tevreden over de manier waarop hij ons heeft begeleid. Met Jo was het de eerste keer, maar ondanks de mankementen met de autocar is deze reis prima verlopen, hij was evenals Leon heel vriendelijk, heel gedienstig en attent. Dat jullie bedreven chauffeurs en bijrijder-gidsen hebben, heb ik dan ook weer ervaren. Het mag al wel eens gezegd worden wanneer het PRIMA is.
  Persoonlijk vond ik de heen reis lang, iets minder dan 1000 km is niet niks om mee te starten, vooral omdat je op de vertrekdag ook vroeg uit de veren moet en dan ook zéér laat toekomt, om dan nog vlug te eten want de dag nadien was het weer vroeg op, om de reis verder te zetten. Misschien proberen die reis iets beter te verdelen. Ik ben er me wel van bewust dat het niet simpel is om een hotel voor één nacht te boeken, die staan niet te springen natuurlijk, veel werk voor één nacht. toch wou ik dat even aanhalen, dat was het enige minpuntje in deze leuke reis. Ik vertrek 1 oktober met jullie naar Wenen en hoop op een even leuke en aangename reis, zoals die ik nu en de vorige keren heb mogen meemaken. Vriendelijke groeten aan hen en aan jullie. Bedankt Jo en Leon!!!

 3. Warrie-Maes

  pas terug uit Parijs ,de driedaagse ‘genieten va, Parijs’ , en of we genoten hebben ! Met Bart als gids en Jan als chauffeur. Een diepe buiging voor Jan, respect man ! zoals jij met je dubbeldekker overal tussen en achter, op en onder reed ! En natuurlijk ook een wel verdiend applaus voor Bart, zo’n warme stem , een plezier om naar te luisteren !zeker voor herhaling vatbaar !

 4. Ringoot Marina

  Net terug van de fietsreis in Karinthie met Nina en Ramon.
  Chapeau ! Jullie doen dat voortreffelijk !
  Het is de 3e keer dat ik van het professionalisme en de vriendelijkheid geniet van Nina.
  Die weet precies waar we aankomen he “Hier gaan we ‘ n brug onderdoor en dan naar rechts direct ‘ n helling dus meteen schakelen”.
  Als we ‘ s middags ergens gaan eten wordt het restaurant tijdig ingeseind, onderweg met de bus krijg je uitleg over de bijzonderheden ook tijdens het fietsen.
  Ik kan nog eventjes doorgaan he :-)

 5. cole festraerts

  van 13 juni terug van Lourdes met Chaffeur Erwin en Jan gids en chauffeur.Mens was dat een 200% geslaagde reis alles prima hotel totaal in orde die 2 mannen zijn goud waart.Zekerr voor herhaling vatbaar volgend jaar ,hopelijk als alles goed is met ons weer met jullie naar Lourdes en ik hoop in de maand augustus voor ons zeer speciaal.sproficiat jongens en Lauwers bewaar die jongens goed hoor dat is pure reclame.

 6. van cauwenbergh greet

  Ben pas terug van reis naar Dresden : TOP !
  De gids, annemarie Meire, heeft dit uitzonderlijk goed gedaan : heel enthousiast, heel goed gedocumenteerd, heel behulpzaam kortweg, heel goed !
  De chauffeur Marc : veilige chauffeur, ook heel,behulpzaam en met af en toe het gepaste grapje.
  Heb een heel boeiende reis gehad ! Een echte aanrader.
  grtjs

 7. Marleen Crampe

  Ik ben net terug van Wenen. Prachtige stad. Jammer van de korte tijd die we effectief in
  Deze stad waren. Veel te lang onderweg. Hotel te ver van stad. 2 uren onderweg!!
  Ondermaats hotel. In mijn dekbed stak er gewoon een kindermolton!!! Diner was
  Helemaal niet smakelijk. totaal geen kwaliteit. Gelukkig een goede sfeer onder de mensen.

 8. Aksel Stendal

  We hebben al meerdere keren met Lauwers een reis gemaakt en steeds tevreden bedankt Lauwers

Deel je ervaringen met Reizen Lauwers met anderen