Reizen Lauwers

www.lauwers.be

8,3
78 beoordelingen

Het succesvolle familiebedrijf Reizen Lauwers werd meer dan 70 jaar geleden opgericht. De organisatie is van vader op zoon doorgegeven en uitgegroeid tot een sterk ondernemerschap. Onberispelijke service en  uitgesproken kwaliteit zijn de succesformules van Reizen Lauwers.

Of u nu een weekendje weg wilt, op wintersportvakantie gaat, ervoor  kiest een paar dagen te wandelen… Reizen Lauwers heeft een ruim assortiment, zelfs voor concerten en evenementen bent u bij Lauwers aan  het juiste adres!

Kenmerkelijk aan al deze mogelijkheden is dat u extra service kunt  verwachten: een gratis drankje, de beste plaatsen in een concertzaal en  (bus)vervoer naar de bestemming. Maar u kunt ook een autocar huren voor  privé-doeleinden.

Het vertrouwen winnen en blijven verdienen van haar klanten is een  zeer belangrijk gegeven voor Lauwers. Het selecteren van  klantvriendelijke hotels en het bieden van ‘de beste kwaliteit aan de  voordeligste prijs’ maken Lauwers een vertrouwde reisorganisatie.

Beoordeling

Reizen Lauwers is door 78 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 8,3 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Proef van de Amerikaanse droom met Reizen Lauwers

 • Verschillende culturen ontdekken
 • Een wereldstad verkennen
 • Verschillende bezienswaardigheden bezoeken
 • Maak kennis met de boeiende geschiedenis van de Amerikanen
 • Trip van 5 dagen
 • Heerlijk ontspannen met winkelen in een wereldstad
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Reizen Lauwers aanbiedingen

Ontdek Londen met Reizen Lauwers

• Thee drinken zoals het moet • Bezienswaardigheden ontdekken op z’n Brits • Camden met zijn gezellige straten • Oxford Street en de vele winkels • Boottocht op de Thames • Stad voor shoppingliefhebbers
Promo Ga naar »

Ervaringen met Reizen Lauwers

 1. Van de vyver -van den brande

  Wij zijn net terug van een 5 daagse reis naar het zwarte woud
  Een echte aanrader . Geweldig goede en vriendelijke vrouwelijke chauffeur – een mooi en proper hotel – het eten zeer goed en zeker genoeg ! De uitstappen zijn aangepast zodat 50 plussers zeker meekunnen . Grote pluim voor lauwers reizen

 2. sabine vandenberghe

  zeer mooie 3daagse Parijs beleefd met speciale dank aan de ongeloofelijke entousiastische onvermoeibare gids Jef F ik zal zeker nog met Lauwers reizen ook mijn dochter van 13jaar wil deze reis overdoen ENKEL MET BEETJE MINDER REGEN ook hotel basic maar zeer goed prijs kwaliteit zijn geld waard

 3. ronny bourgeois

  verschil van reis algemeen goed.

 4. ronny bourgeois

  goed

 5. Brigitte

  Proficiat ! alles top op reis naar costa blanca . enkel wat duur als je alleen reist.

 6. rosette spiessens

  reeds vele reizen gemaakt met reizen Lauwers,zeer goede organisatie,we zijn zeer tevreden

 7. Van Assche lilian

  Mooie ervaring

 8. Jozef Van Nieuwenhove

  Salou – Pineda – Vrsar – Catollica – Izola : alles super meegevallen , hotels, bus, chauffeurs..
  2016 wordt Callella. Doe zo voort Lauwers

Deel je ervaringen met Reizen Lauwers met anderen