Reizen Lauwers

www.lauwers.be

8,1
62 beoordelingen

Het succesvolle familiebedrijf Reizen Lauwers werd meer dan 70 jaar geleden opgericht. De organisatie is van vader op zoon doorgegeven en uitgegroeid tot een sterk ondernemerschap. Onberispelijke service en  uitgesproken kwaliteit zijn de succesformules van Reizen Lauwers.

Of u nu een weekendje weg wilt, op wintersportvakantie gaat, ervoor  kiest een paar dagen te wandelen… Reizen Lauwers heeft een ruim assortiment, zelfs voor concerten en evenementen bent u bij Lauwers aan  het juiste adres!

Kenmerkelijk aan al deze mogelijkheden is dat u extra service kunt  verwachten: een gratis drankje, de beste plaatsen in een concertzaal en  (bus)vervoer naar de bestemming. Maar u kunt ook een autocar huren voor  privé-doeleinden.

Het vertrouwen winnen en blijven verdienen van haar klanten is een  zeer belangrijk gegeven voor Lauwers. Het selecteren van  klantvriendelijke hotels en het bieden van ‘de beste kwaliteit aan de  voordeligste prijs’ maken Lauwers een vertrouwde reisorganisatie.

Beoordeling

Reizen Lauwers is door 62 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 8,1 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Boek nu Parijs aan halve prijs bij Lauwers Reizen

 • Citytrip van 2 dagen
 • Verschillende afreisdata
 • Busreis vanuit Groot-Bijgaarden
 • Driesterrenhotel
 • Gratis wifi
 • Nederlandstalige gids
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Reizen Lauwers aanbiedingen

Ervaringen met Reizen Lauwers

 1. Bexkens Gerardus

  Wij hebben een cruise gemaakt met reizen Lauwers wat eigenlijk perfect was tot wij te horen kregen dat IEDEREEN die een binnen kajuit geboekt had gratis een balkon kajuit kreeg . Alhoewel er op de site 6 maanden vooraf stond dat er maar 2 balkonkajuiten meer waren . Ter controle belde ik naar Lauwers om een reis te boeken met 4 koppels waarvan op site stond dat er maar 1 kajuit meer vrij was en de dame aan de telefoon zei dat het geen enkel probleem was . Dus zijn wij eigenlijk voor meer dan 300 € in de zak gezet . Zij zeggen wel dat ik gehad heb waar ik voor betaalde , en dat is ook zo maar waarom krijgt iemand anders dan iets gratis wat voor mij peperduur is ?
  Het was een mooie en comfortabele bus , van alle gemakken voorzien , ook met internet maar de chauffeur mocht van Lauwers niet het pawoord geven om in te loggen .

 2. Viviane Strubbe

  Ik nam deel aan de rondreis Peloponessos van 06 tot 13 september 2015.
  De reis is me op alle gebied zéér goed bevallen: een goede afwisseling van cultuur, geschiedenis, natuur en vrije tijd, met een leuke groep en bovenal een uitstekende Nederlandse gids, Jessica van Eeken. Haar vakbekwaamheid en vriendelijkheid en ook haar verantwoordelijkheidsgevoel heb ik als zéér positief ervaren. Het familiehotel in Tolo was uitstekend! Mooie kamer, lekker eten en vriendelijk personeel!

Deel je ervaringen met Reizen Lauwers met anderen