Reizen Lauwers

www.lauwers.be

8,2
60 beoordelingen

Het succesvolle familiebedrijf Reizen Lauwers werd meer dan 70 jaar geleden opgericht. De organisatie is van vader op zoon doorgegeven en uitgegroeid tot een sterk ondernemerschap. Onberispelijke service en  uitgesproken kwaliteit zijn de succesformules van Reizen Lauwers.

Of u nu een weekendje weg wilt, op wintersportvakantie gaat, ervoor  kiest een paar dagen te wandelen… Reizen Lauwers heeft een ruim assortiment, zelfs voor concerten en evenementen bent u bij Lauwers aan  het juiste adres!

Kenmerkelijk aan al deze mogelijkheden is dat u extra service kunt  verwachten: een gratis drankje, de beste plaatsen in een concertzaal en  (bus)vervoer naar de bestemming. Maar u kunt ook een autocar huren voor  privé-doeleinden.

Het vertrouwen winnen en blijven verdienen van haar klanten is een  zeer belangrijk gegeven voor Lauwers. Het selecteren van  klantvriendelijke hotels en het bieden van ‘de beste kwaliteit aan de  voordeligste prijs’ maken Lauwers een vertrouwde reisorganisatie.

Beoordeling

Reizen Lauwers is door 60 bezoekers van Zomerbrochure.be gemiddeld met een score van 8,2 beoordeeld. Heb jij dezelfde of een andere ervaring met deze reisorganisatie? Laat het ons weten!

Speciale aanbieding

Boek nu Parijs aan halve prijs bij Lauwers Reizen

 • Citytrip van 2 dagen
 • Verschillende afreisdata
 • Busreis vanuit Groot-Bijgaarden
 • Driesterrenhotel
 • Gratis wifi
 • Nederlandstalige gids
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Reizen Lauwers aanbiedingen

Ervaringen met Reizen Lauwers

 1. vermeylen erwin

  Ik ben alle vele malen met lauwers op reis geweest. De laatste reis naar Oostenrijk, en zo als altijd was deze reis weer helemaal af. Zeer goed hotel, de kamers prima het eten ongelofelijk goed. De uitstappen die we deden waren zeer leerrijk en super tof ook door onze zeer goede gids marcel die over alles wel iets wist. En natuurlijk niet te vergeten onze chauffeur den harry die ons veilig naar ginder bracht en terug voor deze mens was niks te veel en we hebben er veel me gelagen en plezier gemaakt. Met andere woorden het was gewoon super bedankt lauwers en alle medewerkers het was weer en onvergetelijke reis

 2. buelens els

  Mijn zus en ik zijn zopas thuis terug van de loire atlantigue alles is meegevallen. Ook de gids Josephine en de buschauffeur Guy. Wat spijtig is dat de opstapplaats in leuven station niet meer is, eventueel zou voor ons nog beter zijn opstapplaats Zaventem. We zijn toch al een 6 maal met lauwers gegaan.

 3. Van lierde

  Heel goede fantastische reis gehad volgend jaar gaan we terug heel toffe buschaufers mark Tony en de broer

 4. Deleu monique

  We zijn met bussen lauwers net terug van lloret del mar in hotel augusta club.we hebben genoten van een goede vakantie.het eten van augusta club was dit jaar iets minder.De chauffeurs zijn heel erg gedienstig en vriendelijk.Je mag ze vragen wat je wil ze staan steeds klaar om je te helpen.bedankt voor de veilige thuiskomst.We reizen al vele jaren met jullie en zullen dit blijven doen! Ook een bedankje aan Eddy en Bruno.

 5. Teys Emmanuel

  ik ben dikwijls al op reis geweest met Lauwers naar spanje duitsland oostenrijk en het is mij al steeds goedt bevallen met mijn reis bij Lauwers zeer goede hotels en zeer goede chauffeurs en steeds op mijn bestemming voor het toilet stoppen langs autostrade vriendelijke reis gidsen en vlotte kantoormedewerkers vlotte administratie en nog goede kerstreizen familie Teys Emmanuel en Vandegehuchte Emiel

 6. decroix

  al meer dan 20 jaar gaan wij met Lauwers op reis en nog geen enkele keer is het tegengevallen, goeie chauffeurs,goede gidsen en steeds goeie hotels (prijs-kwaliteit).maar men heeft natuurlijk altijd mensen die nooit kontent zijn,niks van aantrekken.Lauwers is toppie!

 7. Beyens-Van den Broek

  Wij reisden al vele malen met Lauwers(met vliegtuig en bus) en eerlijk waar geen enkele reis is ooit tegengevallen.(Buiten éénmaal heel veel regen in de Ahr!).Wat wij als meest positief ervaren is de correcte en vlotte administratie vanaf de boeking. De prijs/kwaliteit is prima en de gidsen die meereisden waren telkens zeer goed.
  In de loop van 2O15 plannen we zeker weer enkele trips!

 8. BROOS LUCIEN

  Al meer dan 10 jaar reis ik mee met Lauwers reizen, soms tot 5 keer per jaar.Alle reizen waren prima reizen (onvergetelijk) tot in de puntjes verzorgd, prima hotels, prima reisleiders en vriendelijke kantoormedewerkers. Degene die het bij Lauwers reizen slecht vinden is thuis niets gewoon

 9. vermeulen

  Vindt het niet leuk dat ik nu reeds 2x een busreis had met defect toilet. Als je reeds van 5h op de bus zit en je moet wachten tot in Calais is dat voor velen een probleem. Ook zou ik graag de plaatsen die we bij boeking kregen onveranderd willen zien

 10. De Greef monique

  Zijn in mei naar Wenen geweest en hebben nog nooit zo een slecht hotel gehad!! Was erg ver van centrum gelegen en het eten was ronduit afschuwelijk!! Vinden het erg dat Lauwers zich met zo een hotel wil bezighouden!! Iedereen was erg ontgoocheld! Wat een mooie reis moest worden werd een echte nachtmerrie!! Waarom ze zo een hotel in hun boeken durven zetten begrijpen we niet!! Nooooooit meer!! Mijnheer Lauwers aub doe hier iets aan want dit is echt niet toe te laten tegenover trouwe klanten zoals wij. Familie Bradt De Greef.

Deel je ervaringen met Reizen Lauwers met anderen