Sunjets

www.sunjets.be

Sunjets biedt een heel gevarieerd aanbod aan vakanties aan. Zo kan je een keuze maken uit reizen naar de zon, een dichtbij vakantie, skivakanties of zelfs een trip naar Disneyland Parijs of Florida.

Sunjets Vliegvakanties
Met uw kinderen heerlijk in de zon liggen en genieten van de beste kidsclubs! Of als koppel op zoek gaan naar nog onontdekte plekjes? De vliegvakanties naar de zon gaan naar populaire bestemmingen zoals Griekenland, Turkije, Spanje maar ook veel verder!

Sunjets Autovakanties
Keuze genoeg bij Sunjets wat betreft autovakanties. Of het nu voor een weekendje weg is naar Luxemburg of een vakantie in de bergen in Oostenrijk, sunjets kan u helpen. Ontdek het complete aanbod in de reisbrochure.

Sunjets Disneyland Paris
Op nog geen 2.5 uur vanuit Brussel staat u al in een wereld vol magie! De drie Disney parken in Parijs zijn een beleving apart. Niet alleen kinderen vermaken er zich kostelijk, ook de ouders beleven een vakantie vol plezier.

Sunjets Stedentrips
Bent u niet zo gek op een zonvakantie of wil u gewoon eens wat cultuur opsnuiven? In veel steden zijn de beste hotels voor u geselecteerd. Binnen een paar stappen staat u aan de Big Ben, de Eiffeltoren, Akropolis of Camp Nou. Een stedentrip bij Sunjets kan ook zeer voordelig zijn, hou daarom de beste aanbiedingen in de gaten!

Sunjets Sneeuwvakanties
Midden in de bergen, vol met sneeuw kijkt u met een glas glühwein over de Alpen heen! Verspreid over de diverse wintersportgebieden liggen hotels waar u helemaal tot rust komt! De hotels beschikken over genoeg faciliteiten om u een top vakantie te bezorgen.

Speciale aanbieding

Last minutes april bij Sunjets

 • Vanaf €239
 • Tot -52% korting
 • Meer dan 17 landen
 • Verschillende periodes
 • Geen reserveringskosten
Prijs vanaf

Korting

Ga naar »

Sunjets aanbiedingen

Sunjets Deal of the Day

• Elke dag straffe kortingen • Enkel op vliegvakanties • Verschillende vertrekdata • Ruim aanbod aan bestemmingen • Beslis snel want op = op
Korting Ga naar »

Ervaringen met Sunjets

 1. riet

  Alles positief,inderdaad spijtig dat er geen brochures meer werden uitgegeven,was toch voor vele mensen,gemakkelijk en overzichtelijk,hopelijk keren ze op hun standpunt terug want heeft toch een ietsje minder waarde

 2. vielfont - hugo

  vroeger met de brochures was het klantvriendelijk
  als je boor de broshures v.b. 5 € vraagt en bij boeking deze terugbetaald dit is veel klantvriendelijker dan nu en belangrijk overzichtelijker

Deel je ervaringen met Sunjets met anderen