4 redenen waarom je nu onmiddellijk je winterzonvakantie moet boeken bij Sunweb

In België kun je nu nog genieten van het heerlijke weer. Maar over een aantal weken zal ook dat helaas weer ophouden. Om toch in de fijne warme sferen te blijven is het daarom slim om nu al je winterzonvakantie te boeken. Twijfel je nog om je winterzonvakantie nu al te boeken? Dan geven wij jou 5 redenen waarom dit de perfecte tijd is om jouw vakantie alvast vast te leggen.

Hotel Pickalbatros Sea World
© Sunweb.be

1. Geniet tijdelijk van extra vroegboekvoordelen
Momenteel zijn er bij Sunweb heel veel vroegboekvoordelen waar ook jij gebruik van kunt maken. Eén van deze voordelen zijn de fijne en voordelige aanbiedingen. Naarmate de winter nadert zullen veel accommodaties vol raken en zullen de plekken schaars worden. Hoe minder tickets en hotels er aangeboden kunnen worden hoe duurder de prijzen zullen zijn. Nu ben je er nog op tijd bij en kun je in de meest luxueuze resorts vertoeven voor een vriendelijke prijs. De mooiste hotels en resorts worden momenteel aangeboden met kortingen die kunnen oplopen tot wel 38%. Grote kans dat wanneer je dezelfde reis over een paar maanden wilt boeken deze vele malen duurder zal zijn.


Familiekamers, animatie, dichtbij het strand, voor ieder wat wils ... Ontdek meer!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
All inclusive, heel veel zon en vooral sterke kortingen ... Ontdek meer!
Promo

2. Boek je visum voor slechts €1,- wanneer je naar Egypte gaat
Egypte staat bekend om haar fantastische weer, de meest luxueuze hotels en resorts die van alle gemakken voorzien zijn en prachtige culturele bezoeken en activiteiten. Het is daarom onder de Vlamingen ook een grote favoriet qua vakantiebestemming. Wanneer je vóór 18 augustus je winterzonvakantie boekt met een vertrekdatum tussen 1 november 2019 t.e.m 31 maart 2020 betaal je slechts €1 voor je visum. Normaal kost dit €28,- maar door de huidige actie bespaar je dus €27,- !

Pickalbatros Dana Beach Resort
© Sunweb.be

3. Betaal slechts €1 voor luchthavenparking
Vertrekt jouw reis vanaf Brussels Airport dan kan je gebruik maken van de €1 luchthaven parking actie. Wanneer je vóór 18 augustus je reis boekt via sunweb.be en je vertrekt tussen 1 november 2019 en 31 maart 2020 kan je deze luchthaven parking voor het zeer voordelige tarief van slechts €1 aanvragen tijdens het boekingsproces. Je krijgt een unieke code toegestuurd ten laatste 7 dagen voor je vertrek waarmee je jouw parkeerplaats kunt reserveren via de website van Interparking. Deze parking is op een kleine wandelafstand van maximaal 5 minuten van de terminaal. Zo sta je vlakbij geparkeerd en kun je binnen no time het vliegveld binnenwandelen.


Familiekamers, animatie, dichtbij het strand, voor ieder wat wils ... Ontdek meer!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
All inclusive, heel veel zon en vooral sterke kortingen ... Ontdek meer!
Promo

4. Alle bestemmingen zijn nog beschikbaar
Naarmate de wintermaanden naderen zullen de plaatsen steeds beperkter worden. Zoals we bij punt 1 bespraken zullen niet alleen de prijzen toenemen naarmate de plaatsen beperkter worden maar ook zullen de grote favoriete bestemmingen al volzet zijn. Momenteel ben je er nog ruim op tijd bij en is geen enkele accommodatie of reis volboekt. Je hebt nog alle opties om jouw eerste keuze te boeken. Heerlijk vertoeven en genieten van de Spaanse zon of juist de Turkse kust opzoeken? Ook zijn culturele activiteiten en piramides bezoeken in Egypte mogelijk.