Beleef de Xperience-vakanties van Sunweb

Iedereen heeft andere eisen wanneer hij of zij op vakantie gaat. Sommige mensen vinden het vooral erg belangrijk dat er zon, zee en strand is. Anderen vinden een all inclusive resort juist weer helemaal het einde en weer anderen zoeken het liefst de ongerepte natuur op. Daar tussen zit natuurlijk ook nog van alles. Zo zijn er steeds meer mensen die tijdens hun vakantie vooral heel graag nieuwe ervaringen opdoen en dan vooral spannende. Dat kan natuurlijk op heel veel verschillende gebieden. Je kunt op het water spannende activiteiten ondernemen, maar ook op het land of zelfs in de lucht. Sunweb heeft voor de waaghalzen een geheel nieuw concept bedacht: Xperience.

© Sunweb.be

Sunweb Xperience
Bij deze vakanties draait alles om de spannend en leuke activiteiten die je gaat ondernemen. Dat kan uiteraard van alles zijn en is per bestemming heel erg verschillend. Natuurlijk wil je voor en na deze activiteiten wel prima kunnen ontspannen en daarom verblijf je tijdens deze reizen altijd in een comfortabel all inclusive hotel. Ook alle activiteiten zijn daarbij inbegrepen. Dit zijn er zoveel dat er altijd wel iets voor je tussen zit. Neem bijvoorbeeld surfles of zweef meters boven de grond aan een trapeze. Blijf je liever met je beide voeten op de grond? Ook dat is gelukkig mogelijk omdat er in de meeste gevallen ook een stuk rustigere activiteiten te doen zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan filmavonden of een workshop cocktail shaken. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Familiekamers, animatie, dichtbij het strand, voor ieder wat wils ... Ontdek meer!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
All inclusive, heel veel zon en vooral sterke kortingen ... Ontdek meer!
Promo

Activiteiten voor iedereen!
Het meest fijne is misschien nog wel dat er dus activiteiten voor iedere willekeurige persoon zijn. Ben jij een echte adrenalinejunk? Dan is bijvooreeld het Dare 2 Jump wat je in alle Xperience hotels van deze reisorganisatie vindt echt iets voor jou. Er zijn ook genoeg andere dingen te doen zoals het steeds populairder wordende Stand Up Paddle waarbij je, staand op een surfplank over de zee peddelt. Klinkt makkelijker dan het is, vooral als er wat golven komen en je het evenwicht moet zien te bewaren. Een andere bijzondere activiteit die in veel hotels georganiseerd wordt, is de Chill Out Star Watching. Daarbij word je meegenomen naar het strand waar je tot diep in de nacht van alles leert over de sterren van een expert. Deze ontdekkingstocht is ontzettend interessant.

© Sunweb.be

Speciaal voor kinderen
De kinderen worden in het Sunweb natuurlijk niet overgeslagen. Tijdens de schoolvakanties wordt er namelijk ook nog een speciaal Kids Xperience programma georganiseerd. Iedere dag opnieuw organiseert het recreatieteam in het hotel de leukste en meest avontuurlijke activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar!


Familiekamers, animatie, dichtbij het strand, voor ieder wat wils ... Ontdek meer!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
All inclusive, heel veel zon en vooral sterke kortingen ... Ontdek meer!
Promo

Vele bestemmingen
De Xperience reizen zijn overigens op vele verschillende bestemmingen te boeken. Er zijn verschillende hotels in Griekenland, Kreta, Turkije, Egypte en Bulgarije. Bij al deze hotels is het mogelijk om een Xperience vakantie te boeken op basis van een al inclusive formule. Je kunt dus eten en drinken wat je wilt en vervelen is er helemaal niet bij dankzij de vele activiteiten voor jong en oud!