Genieten van zonnig Zuid-Europa met een heerlijke mediterrane cruise van All Ways Cruises

Droom je ervan om te flaneren langs de Spaanse Costa en de Franse Côte d’Azur, maar wil je ook een bezoek brengen aan de gebedsruimte van de paus in het Vaticaan en de toren van Pisa? Met deze bijzondere cruise van All Ways Cruises voer je in 10 dagen langs beroemde mediterrane plekken en ontdek je historische plekken op de meest comfortabele manier.

© Pixabay.com

Begin je reis met een bezoek aan de Sagrada Familia

De reis start in Barcelona. Daar ga je aan boord van het schip Oceania Riviera. Voordat het schip vertrekt, heb je nog tijd om Barcelona te verkennen. Breng een bezoek aan Park Guell of de imposante Sagrada Familia.

Franse authentieke charme

Na een nacht op zee bereik je de Franse stad Toulon met zijn charmante smalle straatjes. Toulon was eeuwenlang de belangrijkste Franse marinebasis. Voor een prachtig uitzicht is een bezoek aan Mont Faron zeker de moeite waard. Verder is Toulon een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan bijvoorbeeld Avignon.


Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo

Schilderachtig Saint-Tropez

Saint-Tropez staat niet alleen voor luxe en flaneren maar ook zeker voor schilderachtig en charmant met zijn overdekte vismarkt en oude centrum. Trekpleisters zijn de gedecoreerde toegangspoort van de stad en het dichtbij gelegen Place aux Herbes, bekend van het beroemde schilderij van Camoin. Dat werk kun je overigens bezichtigen in Musée de l’Annonciade.

Scheve toren van Pisa

Het schip meert af bij Livorno waar van uit je naar Pisa kan reizen. Deze prachtige stad staat natuurlijk bekend om zijn scheve toren maar ook zeker om de pittoreske pleinen en smalle steegjes. En niet ver van Pisa ligt Firenze, een stad die zeker kunstliefhebbers zal aantrekken.

© Pixabay.com

De eeuwige stad

De reis voert naar de Italiaanse havenstad Civitavecchia, niet ver van Rome. Perfecte gelegenheid dus om een bezoek aan deze stad te brengen. Rome kent een ongekende rijkdom en goed bewaarde historie met het beroemde Colosseum, de Sint Pietersbasiliek, Etruskische graven en natuurlijk het Vaticaan.

Voeren langs de Spaanse Costa

Op naar de Spaanse Costa. De eerste stop is Alicante met zijn beroemde Paseo Maritimo d’Alicante en de Rambla de Mendez Nunez. Wil je een adembenemend uitzicht, bezoek dan het Castillo de Santa Barbara, gebouwd in de 3e eeuw, op Mont Benecantil. Van Alicante gaat de reis verder naar Malaga, de geboorteplaats van Picasso. Bezoek de beroemde kathedraal en natuurlijk het Fort van Alcazaba. Heb je nog tijd over voor het schip weer vertrekt? Maak dan een uitstapje naar Marbella met zijn typische huisjes met bloemen balkons en talloze winkeltjes.


Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo

Rijkdom in Sevilla

Door naar Sevilla, een stad die doordrenkt is van historische en culturele rijkdom met de kathedraal, de Torre del Oro en natuurlijk het Alcázar. Wil je een stukje authentiek Spanje ervaren, ga dan naar de wijk Triana, die wordt beschouwd als de bakermat van de flamenco.

© Pixabay.com

Afsluiten in Lissabon

Bij een reis langs Zuid-Europa mag Lissabon niet ontbreken. De Portugese hoofdstad vormt het eindpunt van een indrukwekkende tocht. En hoe beter af te sluiten dan in de stad van de fadomuziek, heerlijke lokale gerechten en de herkenbare gele trams in het straatbeeld. De perfecte manier om na te genieten van een fantastische vakantie!