Ontdek het veelzijdige Frankrijk bij TravelBird

Frankrijk is een vakantieland bij uitstek. Het heeft alles wat je maar zou willen tijdens je reis: een kustlijn vol met heerlijk stranden, prachtige bosgebieden waar je lange wandelingen kunt maken, bergen om te beklimmen en historische steden met een rijke cultuur. Het is dus niet gek dat veel mensen voor Frankrijk als hun bestemming kiezen voor een reis. Wil je zelf ook de verschillende kanten van dit prachtige land ontdekken? Met TravelBird is het mogelijk om een goed georganiseerde reis naar Frankrijk te boeken. Ze hebben een groot aanbod aan reizen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Zo kan je genieten van een heerlijk ontspannen weekendje weg of juist een lange zonvakantie.

© TravelBird.be

Cultuur en lekker eten tijdens een citytrip
Je bent natuurlijk wel bekend met Parijs. Deze Franse hoofdstad is een populaire bestemming voor talloze toeristen, maar het kan ook wel eens leuk zijn om een andere Franse stad te ontdekken. Er zijn namelijk talloze bestemmingen die perfect zijn voor een korte citytrip. Je kunt het dicht bij huis houden door een bezoek te brengen aan Lille. Deze grensstad wordt ook wel de meest Vlaamse stad van Frankrijk genoemd. Je kunt hier verschillende musea bezoeken en genieten van de oude gebouwen aan het centrale plein van de stad. Wil je toch liever iets verder weg tijdens je reis? Ten zuiden van Parijs vind je het pittoreske Orléans. Hier ontdek je het verhaal van Jeanne d’Arc, wandel je langs de sfeervolle rivier en kun je een aantal prachtige oude gebouwen bewonderen.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Eindeloos ontdekken tijdens een rondreis
Soms is één bestemming niet genoeg tijdens je vakantie. Daarom is het mogelijk om met Travelbird de perfecte rondreis te boeken. Deze rondreizen hebben allemaal hun eigen thema. Zo kan je bijvoorbeeld een streek van Frankrijk ontdekken, zoals Normandië. Deze reis staat helemaal in het teken van de mooiste bezienswaardigheden in deze regio. Bovendien kan je een aantal lokale lekkernijen proeven. wijnliefhebbers kunnen een rondreis maken die helemaal rondom deze drank draait. Je bezoekt de mooiste wijnstreken van Frankrijk en kunt natuurlijk ook zelf proeven wat deze streken allemaal te bieden hebben.

© TravelBird.be

Een kort weekendje in Frankrijk
Een vakantie hoeft niet altijd ontzettend lang te duren. Soms is het ook fijn om gewoon een paar dagen in een andere omgeving te zijn. Daarom kan je met TravelBird een aantal leuke weekendjes weg boeken in de mooiste gebieden van Frankrijk. Wil je jezelf echt helemaal verwennen? Kies dan voor een wellness weekend in een luxe hotel in Cannes. Hier word je lekker in de watten gelegd en kan je optimaal tot rust komen tijdens je weekend in Frankrijk. Wil je juist iets meekrijgen van de historische kant van het land? Boek dan een weekend in een oud kasteel. Zo bevind je je midden in de geschiedenis van Frankrijk. Een weekend aan zee is natuurlijk ook altijd fijn. Je kunt kiezen voor de warme zuidkust of de woeste zee in het noorden.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo