All Ways Cruises

www.all-ways.be

All Ways Cruises mag zich terecht de specialist noemen op het gebied van zee- en riviercruises. Luxe en exclusiviteit zijn de grote troeven van deze cruisemaatschappij, zonder dat dit onmiddellijk moet weerspiegeld worden in het prijskaartje. Cruiseschepen van diverse rederijen worden volledig afgehuurd voor het eigen cliënteel. Vertrek van en terugreis naar de belangrijkste Belgische steden wordt eveneens geregeld. Bovendien zal de reisroute u uitermate fascineren, zult u genieten van de hoogstaande gastronomie aan boord, de Nederlands- en Franstalige begeleiding en de gevarieerde animatie.

Met All Ways Cruises ontdekt u zowel de noordelijke wateren als de zwoele Middellandse Zee. Ook het Verre Oosten, de Afrikaanse kusten, Australië en de Atlantische en Indische Oceaan zijn geen onbekend gebied voor deze cruise-organisator. Houdt u niet van de zeven zeeën, maar voelt u zich wel goed op een kabbelend water, dan kan een riviercruise u misschien bekoren? Ook hier zijn de mogelijkheden legio: de zeemzoete Donau of de strenge Wolga, de Mississippi of de Mekong, de Rijn of de Quadalquivir, … U wil ze wellicht allemaal een keer bevaren.

Waar u ook heen reist, All Ways Cruises geeft u steeds weer dat thuisgevoel aan boord, bedient u met de glimlach en dompelt u onder in de rijkdom van uw bestemming. Bekijk vandaag nog het interessante aanbod en de promoties op de website.

Ervaringen met All Ways Cruises

  1. ceyssens schreef:

    graag inlichtingen zeebrugge britse eilanden

Deel je ervaringen met All Ways Cruises met anderen