Beleef een unieke vakantie in een kasteelverblijf

Elke vakantie geeft je natuurlijk het gevoel alsof je koning of koningin te rijk bent. Maar met een verblijf in een heus kasteel kan dit ook echt. Met TravelBird kun je verspreid over heel Europa logeren in unieke landgoedhotels. En dat tegen scherpe prijzen.

Kasteelheer of -vrouw dicht bij huis

Heel ver hoef je niet te reizen om je een echte kasteelheer of dame te wanen. In de Ardennen vind je namelijk Castel de Pont a Lesse, een prachtig landgoedhotel waar je heerlijk kunt ontspannen. Trek erop uit en geniet met volle teugen van de natuur rond de rivier de Lesse en volg het spoor tot aan Dinant. Dit knusse stadje ademt op en top gezelligheid en heeft bijzondere kliffen en rotsvormingen waaraan je je kunt vergapen. Het hotel zelf ligt op de oever van de Lesse, verscholen achter een deken van groen. Het landgoed heeft een oppervlak van liefst 25 hectare en het hotel telt ruim 90 kamers. Je vindt hier de perfecte balans van comfort en ontspanning met een duik in het hotelzwembad of een wandeling in de tuinen van het landgoed. En in het hotelrestaurant ‘L’Orangerie’ prik je een heerlijk vorkje wild!


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Logeer in vestingsstad Coevorden in het Nederlandse Drenthe

Een stukje verder weg en net de grens over, vind je bij de noorderburen Kasteel Coevorden in de Nederlandse provincie Drenthe. De stad was ooit een heuse vestingsstad en zeer belangrijk in het verdedigen van Noord-Nederland. Beleef deze rijke historie in een van de musea, of ontspan met een wandeling in Ada Hofmans Vijvertuinen. En een bezoek aan Coevorden is niet compleet zonder een bezoek aan een van de gezellige terrassen in het centrum. Het hotel zelf is een voormalig graanpakhuis dat is omgetoverd tot prachtig landgoedhotel met luxe kamers en suites. Daar geniet je elke dag van een heerlijk ontbijt en word je bovendien verwelkomd met een uitgebreid vijfgangendiner.

Authentiek kasteelverblijf aan de Franse Opaalkust

Volg je het Noordzeestrand tot aan de Franse grens, dan kom je uit bij de Opaalkust in Frankrijk, met zijn torenhoge krijtrotsen en adembenemende natuur. Hier ligt Hotel Château Cléry, een authentiek kasteel uit de 18e eeuw in een park met een oppervlak van 5 hectare. Je komt hier helemaal tot rust, met onbeperkte toegang tot de sauna van het hotel of door uren te dwalen door de kasteeltuin. Je kunt ook heerlijk uitwaaien op het strand, dat zo’n 10 kilometer van het hotel ligt. Of wat dacht je van cultuur opsnuiven in Boulogne-sur-Mer, met zijn historische bouwwerken zoals de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en het Belfort, dat zijn oorsprong vindt in de 12e eeuw. Verder vind je ook tal van restaurants waar je heerlijk kunt dineren!


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

La Dolce Vita in wijnparadijs Piemonte

La Dolce Vita geldt absoluut wanneer je een vakantie boekt bij TravelBird naar wijnparadijs Piemonte. Hier ligt hotel La Corte Albertina, een charmant landgoedhotel in een glooiend berglandschap. Het devies is hier: genieten. Genieten van lokale wijnen en heerlijke lokale specialiteiten. Hier ligt ook de bakermat van de zogenoemde ‘slowfood’ beweging en dit wordt elke dag gevierd met een heus slowfood ontbijt. De perfect manier om de dag te beginnen. Piemonte is de streek waar je de truffel vindt en verder kun je een bezoek brengen aan een van de wijngebieden. Of wat dacht je van een dagjesbezoek aan Turijn, dat zo’n 60 kilometer verderop ligt. Het hotel zelf ademt die echte Italiaanse gastvrijheid en heeft de perfecte balans gevonden van historische pracht en praal en moderne faciliteiten.