Bezoek de stad die nooit slaapt per luxe cruiseschip van Cunard

De Amerikaanse metropool New York staat bij veel mensen op hun verlanglijstje als het gaat om droombestemmingen. De Big Apple, zoals de stad ook wel genoemd wordt, kent dan ook een ongekend aantal schitterende attracties. Van het wereldberoemde Vrijheidsbeeld tot de overweldigende theatershows op Broadway en van de verbazingwekkende hoogtes op het Empire State Building tot een heerlijke picknick in het Central Park.

© Pixabay.com

Bezoek één van de vele musea die de stad telt of ga heerlijk shoppen bij de bekende ketens en exclusieve boetiekjes. Net als met zoveel reizen zijn er meerdere wegen die leiden naar Rome, of in dit geval: New York City. De meeste mensen vertrekken per vliegtuig naar deze fraaie stad, maar er is een nog veel rustgevender manier om er te geraken. Stap eenvoudig aan boord van de immense en imposante Queen Mary 2 en geniet van een heerlijk luxe overtocht naar Amerika. Via een magnifieke route, die u onder meer langs IJsland en Canada leidt, komt u uiteindelijk geheel ontspannen aan in New York.


Beleef zelf het sprookje aan boord van de elegante cruiseschepen.
Promo
Ontdek de mooiste bestemmingen ter wereld. Bekijk het aanbod.
Promo
Cruise in de bekende stijlvolle Britse traditie. Kies voor tijdloze klasse!
Promo

Met het uiterst luxe cruiseschip de Queen Mary 2 via IJsland naar New York

Kiest u voor deze heerlijke en rustgevende manier van reizen dan kunt u genieten van een werkelijk wonderbaarlijke reis. In vijftien dagen doet u meerdere landen aan en komt de eindbestemming New York steeds dichterbij. De reis begint in het Engelse Southampton waar u aan boord stapt van de Queen Mary 2. De volgende dag beleeft u de eerste volle dag op zee. Op dag drie brengt u een bezoek aan het Engelse Liverpool, waar u voldoende tijd heeft om de stad te verkennen. ’s Avonds wordt vervolgens koers gezet richting IJsland.

© Pxhere.com

Na twee dagen op zee komt u op dag zes van de reis aan in de hoofdstad van IJsland: Reykjavik. Hier beleeft u twee mooie en indrukwekkende dagen in de meeste noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. In de avond van reisdag zeven wordt u weer aan boord verwacht om door te varen richting Noord-Amerika. Na drie volle dagen op zee komt op dag elf het Canadese Corner Brook in zicht. Ook hier krijgt u ruim de tijd om de magnifieke omgeving te en bewonderen te verkennen. In de avond wordt er verder zuidwaarts gevaren en op dag dertien bezoekt u de Canadese stad Halifax. De volgende dag betreft weer een volle dag op zee en vroeg in de ochtend van dag vijftien meert uw schip aan in hartje New York. De Amerikaanse stad ligt aan uw voeten en is klaar om door u veroverd te worden.


Beleef zelf het sprookje aan boord van de elegante cruiseschepen.
Promo
Ontdek de mooiste bestemmingen ter wereld. Bekijk het aanbod.
Promo
Cruise in de bekende stijlvolle Britse traditie. Kies voor tijdloze klasse!
Promo

In stijl reizen met Cunard

Deze prachtige cruise van Cunard is een ware belevenis voor iedere levensgenieter en zal u uw hele leven bijblijven. Gedurende deze vijftien-daagse reis kunt u genieten van een volledige verzorging aan boord van het zeer luxueuze cruiseschip de Queen Mary 2. Het personeel aan boord staat volledig tot uw dienst en u kunt genieten van de excellente White Star Service.