De beste trips tijdens de paasvakantie

De paasvakantie is altijd al een favoriet moment geweest van veel gezinnen om op reis te trekken. De schoolgaande kinderen hebben eindelijk twee weken vakantie en de temperatuur in het eigen land kan toch echt beter. Zeker dit jaar is dat een verzuchting die meer dan terecht is. Waarom dan ook niet met het gezin ontsnappen naar warmere oorden? Geen idee waarheen? Dringend tijd voor enkele tips dus!

© Sunweb.be

De warmere lentezon

Het gure Belgische weer is één van de grootste nadelen van leven in België. Het spreekt dan ook voor zich dat de populairste optie voor veel gezinnen een vliegvakantie richting de zon is. Je kunt daarbij kiezen voor een aantal aantrekkelijke vakantielanden. In het zuiden van Spanje betekent de lente temperaturen rond de 20 graden en ook de Canarische eilanden zijn geen slecht idee. Of misschien heb je meer trek in een trip richting de Turkse Rivièra? Tijdens de paasvakantie ben je de grote massa toeristen nog net voor en dat alleen al draagt bij tot de aantrekkingskracht. Geen strijd om de handdoeken bij het zwembad, temperaturen die aangenaam en niet verstikkend zijn en extra aandacht voor jouw noden door het personeel! Ideaal toch?


Familiekamers, animatie, dichtbij het strand, voor ieder wat wils ... Ontdek meer!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
All inclusive, heel veel zon en vooral sterke kortingen ... Ontdek meer!
Promo

Het beste idee is echter misschien nog de Rode Zee van Egypte. Trekpleisters als Marsa Alam bieden tal van luxe hotels aan lage prijzen met hoge temperaturen aan. Waar het tijdens de zomer snikheet is in Marsa Alam is het in de paasvakantie gewoon lekker toeven aldaar. Een graad of 30 met accommodaties om van te dromen. Zo kan je bij Sunweb goedkoop het Xperience Hotel Future Dream Lagoon boeken voor de paasvakantie. Met drie zwembaden, het strand vlakbij en de All-Inclusive formules kan jouw vakantie hier niet meer stuk. Een echte aanrader hier is om de zee in te duiken en te gaan snorkelen. Natuurschoon die je een leven lang bij blijft.

© Pixabay.com

De sneeuw opzoeken

Zegt de zon je niets en foeter je voornamelijk omdat de koude niet met sneeuw gepaard gaat? Dan kan je tijdens de paasvakantie met Sunweb ook nog even de laatste sneeuw opzoeken. Elke vakantie gaat gepaard met een skipas en alle moderne gemakken die je nodig hebt. Pak jouw skilatten of snowboards dan ook maar in voor een weekje of twee sneeuwplezier in de Alpen. Je moet er echter wel snel bij zijn. De Paasvakantie is traditioneel gezien één van de laatste momenten dat het nog mogelijk is van sneeuwzekerheid te genieten.


Familiekamers, animatie, dichtbij het strand, voor ieder wat wils ... Ontdek meer!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
All inclusive, heel veel zon en vooral sterke kortingen ... Ontdek meer!
Promo

Als het wat dichterbij mag

Vliegvakantie richting de zon zijn natuurlijk leuk, maar dat hoeft toch niet per se zo ver te zijn. Tijdens de paasvakantie heb je immers tijd genoeg om ook een heuse autovakantie te ondernemen. Boek bij Sunweb een leuk hotel aan de zuidkust van Frankrijk of één van de bekende Costa’s van Spanje en ga met het gezin onderweg. Lekker goedkoop en ideaal voor wat family bonding op weg naar een leuke tijd in een knap hotel. Waarom de paasvakantie verspillen aan iets anders dan samen zijn?