Een cruise met deze Brits-Amerikaanse rederij betekent gegarandeerd een onvergetelijk vaar- en vakantie-avontuur. Van oudsher verzorgde de rederij een scheepsverbinding tussen Engeland en Canada waarbij onder meer post werd vervoerd. Thans vaart deze “high quality” cruisemaatschappij met moderne schepen en een zeer luxueuze en buitengewoon grote klassieke oceaanlijner, de Queen Mary 2. Zodra u aan boord van één van deze schepen stapt, waant u zich in een andere wereld en kunt u rekenen op een excellente persoonlijke service.

De talloze faciliteiten op deze cruiseschepen nodigen zowel uit tot relaxen als tot actie en bieden daarmee voor ieder wat wils. Rust vindt u bijvoorbeeld in het zeer luxueuze spacentrum. De theaters met spectaculaire optredens en de bioscopen zorgen bijvoorbeeld voor de nodige animatie. Op welk schip u ook de vakantie gaat doorbrengen, u bent te allen tijde verzekerd van de meest uitgebreide faciliteiten en de best denkbare service. De Queen Mary 2 is sinds 10 jaar in de vaart en wordt wel de ‘first lady’ van de rederij genoemd. Het klassieke schip met 17 dekken is indrukwekkend groot en beschikt onder meer over een prachtig promenadedek, een binnenzwembad, een planetarium, diverse sfeervolle bars en lounges, een concertzaal en tal van restaurants waar zeer exclusieve gerechten op de kaart staan. Maar ook de Queen Victoria mag er zijn. Dit schip heeft een modern design vormgeving en straalt een bijzondere luxe en allure uit. Zo beschikt de Queen Victoria bijvoorbeeld over zowel een binnen- als een buitentuin, diverse 4-sterrenrestaurants en een zeer stijlvol theater. Tot slot is er dan ook nog de Queen Elizabeth. Dit is een zeer modern en ruim schip, dat over alle denkbare faciliteiten beschikt zoals een enorme bibliotheek, tennisbanen, lounges binnen en buiten en uitstekende restaurants waaronder een Mexicaans en een Aziatisch restaurant.

Voor uw verblijf op de schepen heeft u de keuze uit een groot aantal comfortabele suites waaronder ook een penthouse. Tevens kunt u gebruik maken van een exclusieve butlerservice. Door de fantastische voorzieningen alleen al op de schepen zelf, zou u haast vergeten dat uw cruisevakantie natuurlijk ook nog een bestemming heeft….. De fantastische bestemmingen van Cunard Line variëren van een korte trip langs de highlights van het Middellandse Zeegebied tot een wereldreis waarbij u langs 25 landen vaart en onderweg zowel boeiende steden als verlaten eilanden bezoekt. Zo beleeft u met een Cunard cruise de wereld op zijn best in één vakantie!

Speciale aanbieding

Bewonder de Noorse fjorden vanop de Queen Mary 2 van Cunard

  • 7 zomerse nachten
  • Incl. transfers
  • Bergen, Alesund, Flaam, …
  • Sognefjord, Aurlandsfjord, …
  • Elegante en attente service
  • Luxueuze kajuiten
Prijs vanaf

Promo

Ga naar »

Cunard aanbiedingen

Deel je ervaringen met Cunard met anderen