Boek een gezellige wijnreis

Dat vakanties noodzakelijk zijn is vrijwel iedereen het over eens. Na een lange periode van intensief werken of studeren, is het altijd fijn om even bij te komen en te genieten van ontspanning en rust. Daarnaast is het natuurlijk ook heerlijk om te genieten van elkaar als partners, gezin of vrienden. Waar we vroeger vooral in eigen land op vakantie gingen, trekken er nu iedere vakantie ontzettend veel Belgen richting het buitenland. Daar is natuurlijk ook van alles te beleven. En bovendien is een beetje mooi weer natuurlijk ook wel mooi meegenomen. De laatste jaren zijn themareizen erg populair geworden. Ook bij TravelBird zijn bijvoorbeeld wijnreizen te boeken.

Reizen in alle thema’s
Het leuke van deze themareizen is dat je eigenlijk vooraf al het onderwerp van je vakantie kiest. Je gaat dus niet naar een bepaalde bestemming om vervolgens te ontdekken wat de cultuur en de gewoontes zijn. In plaats daarvan kies je voor een bepaald thema en daar wordt vervolgens een bestemming bij gezocht. Natuurlijk hoef je dat niet zelf te doen. Reisorganisaties als TravelBird hebben namelijk per thema al volledig verzorgde reizen voor je samengesteld. Vooral de wijnreizen van deze aanbieder zijn overigens erg populair. En dat is natuurlijk ook niet zo vreemd. Wijn en vakantie zijn immers de perfecte combinatie!


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Wijnreizen
Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Een prachtige vakantie waarbij alles om wijn draait! Dat betekent overigens niet dat je alleen maar wijn aan het drinken bent, al is een goed glas wijn natuurlijk altijd welkom. De wijnreizen nemen je mee naar de oorsprong van de wijn die je normaal drinkt. Je bezoekt de wijngaarden en je komt alles te weten over het volledige proces van het maken van de wijn. Dat is allereerst natuurlijk heel interessant en mooi om te zien. Daarnaast zullen de indrukken ervoor zorgen dat de wijn daarna nooit meer hetzelfde smaakt. Deze gaat namelijk alleen maar beter smaken!

Verschillende landen!
Bij wijn zullen de meeste mensen direct aan Frankrijk denken. Dat is ook niet zo vreemd aangezien hier veel wijn gemaakt en vooral ook gedronken wordt. Er zijn echter nog veel meer landen waar wijn gemaakt wordt. Sterker nog: het land dat de meeste wijn produceert, is niet Frankrijk maar Italië. TravelBird heeft verschillende wijnreizen in hun aanbod. Je kunt dus zelf kiezen waar je naar toe gaat.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ... Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

Ontzettend populair
Overigens hoef je niet perse een rondreis te boeken. Er zijn namelijk ook wijnreizen bij deze aanbieder beschikbaar waarbij je naar één bepaalde streek gaat en daar blijft. Ideaal voor de mensen die er niet van houden om van bestemming naar bestemming te reizen. Ook zijn kunnen op die manier namelijk gewoon een wijnreis boeken. De wijnreizen van deze aanbieder zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden!