Prachtige cruise door het Noorden van Portugal

Cruises zijn de perfecte manier om een bepaald land of regio goed te verkennen. Het fijne van cruises is dat u overal heen wordt gebracht en dus niet zelf hoeft te reizen. U hoeft alleen maar te genieten aan boord van het schip van alle luxe die u wordt geboden. Daarbij vaart het schip van de ene naar de andere mooie plaats en onderweg ziet u natuurlijk ook ontzettend veel. Wellicht is dat ook de reden dat cruises de laatste jaren door steeds meer mensen geboekt worden. Er zijn heel veel verschillende cruises beschikbaar. Sommige mensen maken bijvoorbeeld het liefst een hele lange cruise over de zee, terwijl andere juist weer liever een cruise maken door een bepaalde regio of een land. Een cruise van All Ways Cruises over de Portugese rivier Douro is bijvoorbeeld een echte aanrader.

© Pixabay.com

Cruise over de Douro
De Douro is een bijzonder mooie rivier die door het ruwe maar bijzondere landschap van Noord-Portugal kronkelt. De rivier loopt ook door hele zachte en romantische landschappen waardoor een cruise over de Douro niet alleen heel mooi maar ook erg afwisselend is. Uiteindelijk mondt de rivier bij de beroemde stad Porto uit in de Atlantische Oceaan. Natuurlijk brengt u tijdens deze cruise ook een bezoek aan deze stad die vooral bekend staat om de Portowijn. De cruise begint én eindigt namelijk in Porto. Het is voor de echte liefhebbers zelfs mogelijk om de reis individueel te verlengen in een hotel in Porto. Op die wijze is het mogelijk om na afloop van de cruise nog enkele dagen de stad te ontdekken. Er is namelijk heel veel moois in Porto te zien.


Geniet van de weelderige Duitse Rijn: 5 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de valleien van de douden Douro met als hoogtepunt: Porto. Cruise in aangenaam gezelschap!
Promo
Ervaar de kunstzinnige schoonheid langs de Elbe op deze Nederlandstalige cruise incl. excursies.
Promo

Route
De cruise van All ways Cruises duurt in totaal acht dagen. De eerste dag vliegen de gasten vanaf Brussel naar Porto. Daar aangekomen wordt u op het vliegveld opgehaald. Na het inschepen kunt u vervolgens rustig de stad ontdekken. Er wordt overnacht in het schip dat pas de volgende dag vertrekt richting Regua en Pinhao. De route leidt verder langs prachtige plekjes als Vega Terron en Barca d’Alva. De liefhebbers van historische bezienswaardigheden vermaken zich tijdens de tussenstop in Salamanca. Via opnieuw Regua keert het schip vervolgens weer terug naar Porto waar het de zevende dag aankomt. Daar vindt nog een excursie plaats en u krijgt opnieuw vrije tijd om de stad te ontdekken. De volgende dag wordt er na het ontbijt ontscheept waarna de gasten terugvliegen naar Brussel.

© All Ways Cruises

All inclusive
Overigens werkt All Ways Cruises met een all inclusive formule. U betaalt een vaste prijs waar vrijwel alles bij inbegrepen is. Daarmee betaalt u bijvoorbeeld voor de retourvlucht en de transfers van en naar de luchthaven. Verder verblijven gasten op basis van volpension op het schip. Dat betekent dat er drie keer per dag een maaltijd wordt geserveerd. Tijdens deze maaltijden kunt u gratis wijn, bier en water drinken. Verder wordt er een welkomstdiner georganiseerd inclusief lekkere cocktail. Aan boord is er volop muzikale animatie en er wordt zelfs een speciaal galadiner georganiseerd door de Kapitein. Zelfs de excursies zijn inbegrepen bij de prijs!


Geniet van de weelderige Duitse Rijn: 5 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de valleien van de douden Douro met als hoogtepunt: Porto. Cruise in aangenaam gezelschap!
Promo
Ervaar de kunstzinnige schoonheid langs de Elbe op deze Nederlandstalige cruise incl. excursies.
Promo