Ontdek met Star Clippers de mooiste streken aan de Middellandse Zee

Spanje, Frankrijk, Italië en Malta, maar ook Slovenië, Kroatië, Montenegro en Griekenland ontmoeten elkaar via de prachtige verbinding die de Middellandse Zee biedt. Deze inspirerende omgeving staat bekend om zijn natuurlijke pracht, het heldere blauwe water en de rijke, eeuwenoude geschiedenis. Of u nu op zoek bent naar heerlijke stranden om te zonnebaden, pittoreske havens om langs te struinen of de meeste heerlijke culinaire traktaties, tijdens een vakantie met Star Clippers zult u het ongetwijfeld vinden. Stap aan boord van de Royal Clipper of de Star Flyer en geniet van één van de mooiste vakanties van uw leven. Het luxueuze en zeer complete zeilschip van uw voorkeur zal uw stoutste dromen zeker overtreffen. U heeft de keuze uit diverse interessante reizen in het gehele Middellandse Zeegebied, zodat u altijd precies die reis kunt maken die u voor ogen heeft. Eenmaal aan boord hoeft u alleen nog maar te genieten.

© commons.wikimedia.org

Met de Royal Clipper naar Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Kroatië en Griekenland

Eén van de mogelijkheden is een Middellandse Zee cruise met de Royal Clipper, een cruiseschip van 134 meter lang met plaats voor 227 passagiers. Op dit prachtige zeilschip kunt u onder meer kiezen voor een cruise van 12 nachten van het Franse Cannes naar Lissabon in Portugal. Onderweg doet u onder meer Corsica en de Balearen aan. Deze reis kan ook andersom worden gemaakt. Pakt u liever Italië mee? Dan kunt u ook voor een rondtocht vanuit Cannes kiezen, die u in 7 nachten langs diverse Italiaanse plaatsen en Corsica leidt. U kunt onder meer opteren voor een variant waarin ook de haven van Rome worden aangedaan. Tevens zijn er verschillende mogelijkheden om in 10 of 11 nachten een schitterende cruise te maken tussen Venetië en Rome. Deze leidt u onder meer langs diverse steden in Kroatië, zoals Dubrovnik, Rovinj en Hvar en het Griekse Corfu.


Echt zeilen en ondertussen genieten van alle comfort van een luxe cruise?
Promo
Ontdek Star Clippers en verken de mooiste bestemmingen wereldwijd.
Promo
Genieten van de gezelligheid en elegantie van een kleinschalig schip?
Promo

In en rond de Middellandse Zee genieten aan boord van de Star Flyer

Kiest u voor een cruise van de rederij Star Clippers dan kunt u ook kiezen voor het zeilschip Star Flyer. Dit schip is 111 meter lang en biedt plaats aan 170 passagiers. Eén van de mooie routes die u met dit luxe cruiseschip kunt afleggen gaat van Italië naar Slovenië, Kroatië en Montenegro. Deze cruise duurt 7 nachten. U kunt de Middellandse Zee ook op een andere manier ontdekken. Kies dan bijvoorbeeld voor een cruise van in totaal 15 nachten die u van Malaga in Spanje naar Piraeus nabij Athene in Griekenland brengt. Deze cruise is ook in de tegenovergestelde richting te maken. Bij beide opties zult u één nacht doorbrengen op het vasteland en wel in Valletta, op het eiland Malta. Vanuit het Spaanse Malaga kunt u ook kiezen voor een andere bestemming, die net buiten de Middellandse Zee ligt. Hierbij reist u tijdens een cruise van 7 nachten naar Las Palmas op de Canarische Eilanden.

© Pixabay.com