Boek eens een dubbele stedentrip

De gewone citytrip kennen we nu wel, dus waarom niet eens een keertje gaan voor een dubbele citytrip? In het ruime aanbod van TravelBird vind je de leukste stedenduo’s en altijd voor de beste prijs. Doordat de steden nooit erg ver bij elkaar vandaan liggen zijn ze de ideale keuze voor een korte vakantie. Het mooie is, dit kan zowel binnen als buiten Europa!

Madrid
© Pixabay.com

1. Madrid en Toledo

Een heel goedkope dubbele citytrip brengt je naar het altijd heerlijke Spanje. Hier breng je 5 of 6 dagen door in de hoofdstad Madrid en in de oude stad Toledo. Het vervoer tussen de twee steden is geregeld middels een comfortabele reis per trein. Ter plaatse geniet je van de prachtige oude en nieuwe gebouwen, de verleidelijke flamenco, de lekkerste tapas en natuurlijk van de sangria!


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ...
Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

2. Oslo en Trondheim

Hoeft het voor jou niet altijd warm te zijn? Dan kun je ook kiezen voor een stedentrip naar Oslo en Trondheim. Je hebt hierbij de optie voor een reis van 5 of 7 nachten. Uiteraard is deze reis via TravelBird geheel inclusief het vervoer van, naar en tussen Oslo en Trondheim. In en rond de twee Noorse steden geniet je van zowel de overweldigende en pure natuur als van de bruisende stadsharten!

3. Dubai en Abu Dhabi

Voor een citytrip hoef je zeker niet binnen Europa te blijven, want ook de Verenigde Arabische Emiraten liggen binnen handbereik. Er is al een zeer betaalbare stedentrip van 7 of 8 nachten naar het super-de-luxe Dubai en Abu Dhabi. Voel je als echte royalty tussen de hypermoderne wolkenkrabbers en puissant rijke locals. Ga heerlijk shoppen of geniet juist van de woestijn. De keuze is geheel aan jou!

Rome
© Pixabay.com

4. Napels en Rome

Misschien ben je wel op zoek naar een paar dagen van La dolce vita. Dan zit je helemaal goed in de duo citytrip naar Napels en Rome, die je kan boeken voor 4 of 6 nachten. Dompel je onder in de eeuwenoude historie van de Romeinen, ga op de foto met een gladiator of bezoek één van de vele authentieke en indrukwekkende kerken. Een ding is zeker: tijdens deze Italiaanse dubbele stedentrip zal je je geen moment vervelen!


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen?
Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, wellnessarrangement, ...
Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin?
Vind jouw ideale reis!
Promo

5. Praag en Boedapest

Ook het oosten van Europa heeft een aantal prachtige steden, waartoe ook Praag en Boedapest zeker gerekend mogen worden. Beide zijn gelegen aan een grote rivier die de stad doorkruist. Hierdoor zijn er altijd genoeg gelegenheden om lekker langs de oevers te flaneren of juist heerlijk neer te strijken op een terrasje. Duik ook zeker in het culturele leven in deze hoofdsteden van respectievelijk Tsjechië en Hongarije. Extra fijn is dat het prijspeil er een stuk lager ligt dan we gewend zijn. Zo kun je dus ook met een gerust hart fijn gaan shoppen en net nog even dat leuke kleedje meepakken!