Een cruise door Centraal Amerika en de Caraïben

Het voordeel van een cruise is dat u meerdere gebieden kunt ontdekken. En dat terwijl uzelf zeer comfortabel aan boord van een luxe schip zit, voorzien van alle gemakken. Ontdek bijvoorbeeld het interessante gebied van Centraal Amerika en de Caribische zee. U ontdekt de verschillende Centraal Amerikaanse landen en geniet tevens van de schitterende natuur, waarbij u kennis maakt met luipaarden, krokodillen en schildpadden. Er is zelfs een mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen. Met All Ways Cruises beleeft u de mooiste vakantie van uw leven.

Mexico
© Pixabay.com

Wat biedt All Ways Cruises?

  • Thuisgevoel: Omdat All Ways met kleinschalige schepen vaart bent u nooit met teveel mensen aan boord. Dit geeft een gezellige en gemoedelijke sfeer en u krijgt zo gemakkelijk contact met de andere reizigers.
  • Service: U bent gegarandeerd van een uitstekende service door de medewerkers aan boord. U wordt op vriendelijke wijze en met een glimlach geholpen.
  • Culinair: Op culinair gebied, geniet u van topgerechten. In de verschillende restaurants aan boord kiest uzelf en wanneer u wilt dineren.
  • Entertainment: Ook als u een hele dag op zee verblijft, hoeft u zich nooit te vervelen. Er is genoeg entertainment aan boord, zodat de tijd voorbij vliegt.

Verover de Noordkaap met de MS Berlin: 14 dagen volpension, excursies, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek de pracht van de Baltische steden met als hoogtepunt: Sint-Petersburg. Cruise in goed gezelschap!
Promo
Ervaar de huiveringwekkende schoonheid van de Noorse fjorden op deze Nederlands- talige cruise incl. excursies.
Promo

Vaarroute Centraal Amerika en de Caribische zee

Dag 1: U vliegt vanuit Brussel naar Miami
Dag 2: Vandaag verblijft u de gehele dag in de stad Miami. Hier kunt u zich prima vermaken, want er is veel te zien en te beleven. Aan het einde van de dag stapt u op het schip voor aanvang van de cruise.
Dag 3 en dag 4: U verblijft deze dag op zee, terwijl het schip richting Colombia koerst. Op het schip hoeft u zich geen moment te vervelen en kunt u gegarandeerd genieten van de zon.
Dag 5: U komt aan in Colombia en ontdekt de stad Cartagena.
Dag 6: Vandaag voert u door het Panamakanaal en ontdekt u het indrukwekkende sluizensysteem.
Dag 7: Het schip meert aan in de Panamese havenstad Colon, waar u op excursie kunt.
Dag 8: Vandaag verblijft u de gehele dag op zee.
Dag 9: U bezoekt vandaag de Hondurese archipel Roatan. Hier kunt u zwemmen met dolfijnen.
Dag 10: Geniet vandaag van Harvest Caye in Belize. U geniet van parelwitte stranden, zee-uitzichten en prachtige groene natuur.
Dag 11: In Costa Maya Mexico kunt u de historie van de Maya’s ontdekken.
Dag 12: U verblijft vandaag op zee en geniet van de luxe aan boord.
Dag 13: Vandaag ontscheept u weer in Miami, waarna u naar de luchthaven gebracht wordt.
Dag 14: Aankomst in Brussel

Roatan
© Pixabay.com

Kajuiten

U verblijft tijdens uw cruise van All Ways Cruises in de mooie en luxe kajuiten. U heeft de keuze uit een binnenkajuit, een buitenkajuit en een buitenkajuit met balkon. Alle kajuiten zijn voorzien van luxe lage bedden, zodat u comfortabel kunt overnachten.