Dubbel genieten met de superpromo van Mare Tours

Op reis gaan is vaak jammer genoeg een dure zaak. Wat nog veel erger is: heel wat mensen letten niet goed op de mogelijkheden om toch flink wat geld te besparen op hun reizen. De slimme reiziger kan immers aan de hand van promoties, vroegboekvoordelen en speciale aanbiedingen de kostprijs van zijn of haar reis flink naar beneden halen. Een beetje extra denkwerk maar wel werk dat een flinke slok op de borrel kan schelen. Een simpel voorbeeldje van dergelijke kansen? De superpromo van Mare Tours.

© Maretours.be

De Superpromo

Met de superpromo kies je voor één van 9 idyllische bestemmingen tegen knalprijzen. Daarenboven krijg je er ook nog eens tot 5000 bonuspunten bij als je klant bent bij Carrefour. Een gouden cadeau want elke 500 bonuspunten kan je omwisselen voor 5 euro winkelkrediet. Dat betekent dus ook dat je met 5000 bonuspunten zomaar even 50 euro winkelplezier er gratis en voor niets bij krijgt! De geknipte manier om al in vakantiestemming te komen.


Cruises, rondreizen, vlieg- en autovakanties, citytrips en dichtbijvakanties
Promo
Geef je vakantie dat ietsje meer! Bekijk het aanbod van Mare Tours!
Promo
Topbestemmingen, superhotels, perfecte service, sublieme reisformules
Promo

De vakantie van jouw dromen

Een vakantie in eigen land of zoek je het toch liever in verre oorden? Met de superpromo geniet je van de beste prijs voor heel wat bestemmingen. Zo verblijf je in alle luxe in Houffalize of Oostende voor een driedaagse. Het alternatief? 8 dagen in Frankrijk, 5 dagen Spanje, 8 dagen Mallorca of 8 dagen Gran Canaria. Helemaal gebruind van vakantie terugkomen? Dan zijn er spotprijzen voor de snelle beslissers naar de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Cuba en Dubai. Bestemmingen die stuk voor stuk om bij weg te dromen zijn.

© Maretours.be

De topper: 5 dagen Arabische Emiraten en Dubai

De laatste tijd is het ontegensprekelijk een trend: een reisje naar Dubai. Klinkt als een dure zaak maar met de superpromo van Mare Tours hoeft het dat niet te zijn. Vanaf 449 euro per persoon ontdek je persoonlijk hoe het er echt aan toe gaat in dit sprookjesland vanuit de luxe van een viersterrenhotel. Ontdek dit magische land en al zijn facetten. Zo krijg je bij de reservatie van het cultuur- en fun pakket de kans om Dubai met een Dau-boot op zijn meest romantisch te zien. Dit typisch Arabisch schip is een echte must do voor een bijzondere beleving. Of wat dacht u van traditioneel Dubai? Een tripje naar de exotische kruidenmarkt en Gouden Souk. De Gouden Souk is één van de grootste en belangrijkste wereldwijde handelscentra voor juwelen en goud. Mis ook geen bezoekje aan Al Fahidi, het oude stadsdeel van Dubai.


Cruises, rondreizen, vlieg- en autovakanties, citytrips en dichtbijvakanties
Promo
Geef je vakantie dat ietsje meer! Bekijk het aanbod van Mare Tours!
Promo
Topbestemmingen, superhotels, perfecte service, sublieme reisformules
Promo

Ten slotte is er ook nog modern Dubai met het nu al legendarische palmeiland Jumeirah en het beroemde Atlantis hotel. Een tussenstop aan het Madinat Jumeirah hotel mag hier ook niet ontbreken. Wedden dat de Venetiaanse waterkanalen je helemaal vervoeren naar een andere wereld? Ook het 7-sterrenhotel, het enige ter wereld!, de Burj al Arab is hier terug te vinden. Kortom: Dubai heeft heel wat te bieden voor de moderne toerist. Waarom dan ook de stap niet wagen?

© Maretours.be