Mare Tours

www.maretours.be

Mare Tours bestaat al sinds 1985 en maakt deel uit van het Thomas Cook netwerk. Deze reisorganisatie werkt alleen met professionele medewerkers. En biedt reizen aan van de meest bekende touroperators zoals Pegase, Thomas Cook en Jetair. Zo bent u zeker van een kwalitatief aanbod en een geslaagde vakantie.

Het aanbod van Mare Tours is zeer uitgebreid. U kan bij hen terecht voor reizen naar Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Oceanië en Zuid-Amerika. Op zoek naar een echte gezinsvakantie, wereldreis, leuke citytrip, cruise, vlieg-of dichtbijvakantie? Mare Tours heeft voor elk wat wils. Want in hun aanbod vindt u ook speciale themareizen zoals golfreizen, fietsreizen en culinaire reizen.

Kwaliteit en een uitgebreid aanbod aan een uitstekende prijs-kwaliteit. Dat is waar Mare Tours voor staat. Dankzij de speciale samenwerking met de beste touroperators, krijgt u de keuze uit exclusieve promoties en producten. Op de website vindt u dan ook regelmatig leuke acties met kortingen.

Update 2018:De Raad van Bestuur van MARETOURS heeft op oktober 24/10/2018 moeten beslissen de boeken neer te leggen.Er kunnen geen reizen meer geboekt worden.

Deel je ervaringen met Mare Tours met anderen