Ervaar de magie van Thailand

Ontdek de betoverende charme van Thailand, het land van de glimlach. Ga erop uit in de bosrijke bergen, groene rijstvelden, parelwitte zandstranden en de azuurblauwe zee. In het hart van Zuidoost-Azië vind je dit gastvrije land waar de bewoners bekend staan om hun vrije geest. Binnen ongeveer 12 uur vanaf België bevind je je in het paradijs op aarde.

Thailand

Het land waar je met open armen wordt ontvangen
Thailand is het land van het boeddhisme: 95 procent van de bevolking is aanhanger van het boeddhisme en het land telt maar liefst 200.000 monniken. Deze godsdienst komt terug in de levenswijze van de Thai; de bevolking gelooft in karma waardoor men gelooft dat als men goede daden verricht, er goede gebeurtenissen voor terugkomen. Dit verklaart deels de gastvrijheid en openheid van de bevolking. In geen enkel land zul je je zo welkom voelen als in Thailand.


Comfortabele kamers, uitgebreide faciliteiten, leuke animatie en toffe activiteiten!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
Tal van voordelen en interessante promoties, gratis verblijf voor kinderen, wifi, ...
Promo

Bezoek de betoverend mooie tempels van Thailand
Het boeddhisme komt ook zeer zichtbaar tot uiting in de honderden boeddhistische tempels die Thailand rijk is. Wat Pho, ook wel bekend als de ‘Tempel van de liggende Boeddha’, is de grootste en tevens oudste tempel van Bangkok. In deze tempel kun je het grootste Boeddhabeeld van heel Thailand bewonderen. In deze tempel is ook de traditionele Thaise massage ontstaan. Hier worden tot op de dag van vandaag nog cursussen voor gegeven. Ook Wat Arun, oftewel de ‘Tempel van de Dageraad’ is een indrukwekkende boeddhistische tempel die je niet mag overslaan bij een bezoek aan Bangkok. Maar deze 82 meter hoge ‘prang’ is dan eigenlijk ook niet te missen. Deze is tot halverwege te beklimmen en geeft je een adembenemend uitzicht over Bangkok en de Chao Phraya rivier.

Thailand strand

De bruisende zijde van Thailand
Naast de rustige bosrijke gebieden die Thailand kent, heeft het land ook vele bruisende en moderne gebieden. De hoofdstad Bangkok heeft maar liefst 300 tempels, paleizen en pagodes waardoor er op cultureel gebied altijd wat te zien is. Dankzij de wolkenkrabbers en moderne winkelcentra in de stad is Bangkok een leuke mix van de oude en de nieuwe Thaise cultuur. Naast Bangkok zijn de steden Hat Yai en Chiang Mai ook zeker de moeite waard voor degenen die houden van het bruisende stadsleven.


Comfortabele kamers, uitgebreide faciliteiten, leuke animatie en toffe activiteiten!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een geslaagde vakantie!
Promo
Tal van voordelen en interessante promoties, gratis verblijf voor kinderen, wifi, ...
Promo

Ontdek de oneindig gevarieerde flora en fauna
Dankzij het zachte klimaat kent Thailand een enorme variatie aan flora en fauna. Hier kun je meer dan duizend vogelsoorten bewonderen in de tropische regenwouden, zoetwatermoerassen of langs de lange kustlijn van Thailand. Verder kent Thailand tientallen nationale parken die maar liefst 13 procent van het totale oppervlak van het land beslaan. Een prachtig voorbeeld hiervan is Khao Sok Nationaal Park, waar je je ogen uitkijkt in een diepgroen landschap tussen de kleurrijke vissen en de slingerende apen. Ook de onderwaterwereld van Thailand is een waar walhalla voor duikers en snorkelaars. De Similand eilanden en Phuket vormen een prachtige omgeving om een duik te nemen. Zonder veel moeite bevind je je tussen de indrukwekkende manta’s of walvishaaien.

Thailand zwembad