Ga dit jaar voor een mooie last minute vakantie

Heb jij al besloten waar jij dit jaar voor vakantie naartoe gaat? Niets is namelijk leuker dan het vooruitzicht om het koude België te verlaten en in het vliegtuig te stappen naar een mooi zonnig oord. Hier kun je dan eindelijk van je welverdiende vakantie genieten op het strand. Maar misschien vind je de keuze voor een bestemming nog lastig? Waarom laat je jezelf niet verrassen en boek je gewoon een last minute vakantie bij Sunweb? Er zijn altijd wel last minutes beschikbaar en het voordeel hiervan is dat je een complete vakantie boekt inclusief vluchten, transfers en accommodatie voor een leuke prijs. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende bestemmingen:

© Sunweb.be

Turkije

Turkije is één van de meest populaire vakantiebestemmingen. Het is vooral in het zuidwesten van Turkije, dat ook wel de Turkse Rivièra wordt genoemd, waar veel Vlamingen neerstrijken. Hier liggen de meeste grote badplaatsen en het gebied verandert tijdens het hoogseizoen in één groot toeristenparadijs. Naast de mooie Turkse stranden zijn er genoeg mogelijkheden om bij een hotel of resort aan het zwembad te liggen. Het gebied kent vele hotels en resorts en vaak wordt hier de all inclusive service aangeboden. Betreffende het weer hoef je je in Turkije geen zorgen te maken. In de zomer gaan de temperaturen gemakkelijk over de 35° Celsius en neerslag hoef je niet te verwachten. Naast een strandvakantie kun je ook het binnenland intrekken. Je komt dan een heel ander Turkije tegen, waarbij je geniet van de oude Turkse geschiedenis en cultuur.


Wachten tot het laatste moment om je vliegvakantie te boeken?
Promo
Dit zijn de last minutes van vandaag. Bekijk het aanbod.
Promo
De laagste prijs genieten en toch nog een ruime keuze?
Promo

Egypte

Het gebied rond de Rode Zee is een echt toeristengebied met vrijwel enkel hotels en resorts. Dit is ook logisch, want van oorsprong is dit woestijngebied. Hierbij is de temperatuur het gehele jaar boven de 30° Celsius en valt er nagenoeg geen druppel regen. Egypte is daarom het gehele jaar te bezoeken. Hierbij kun je genieten van de stranden van de Rode Zee en het heerlijke warme water. Maar de Rode Zee biedt nog meer. Het is een uitstekend gebied om te snorkelen of te duiken. Je zwemt hier tussen de zebravissen en als je wat dieper duikt, mag je ook genieten van kleurige koralen. Het gebied rond de Rode Zee is zeer geschikt voor een prachtige last minute zonvakantie. Wil je de oude Egyptische cultuur ontdekken? Plan dan een dagje in naar bijvoorbeeld Caïro. Zo kun je ook de beroemde piramides bezichtigen en genieten van de drukke stad. Sunweb heeft diverse last minute vakanties naar Egypte in haar assortiment.

© Sunweb.be

Griekenland

Griekenland heeft veel te bieden. Doordat het land uit talloze eilanden bestaat is het een zeer veelzijdig land. Geen enkel Grieks eiland is hetzelfde. Op sommige eilanden staan zon, strand en zee centraal, terwijl andere eilanden prachtige natuur hebben voor heerlijke wandel- of fietstochten. Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Het noorden van het eiland staat bekend om de vele stranden met hotels en resorts. Maar het is zeker de moeite waard om een auto of scooter te huren om het groene en rotsachtige binnenland van Kreta te ontdekken. Kos, Lesbos en Rhodos behoren eveneens tot de mooiste eilanden van Griekenland. Ook op de Griekse eilanden hoef je je geen zorgen te maken over slecht weer. De temperaturen variëren van 25° Celsius tot vaak ruim boven de 30° Celsius. Maak tijdens je last minute in Griekenland ook kennis met de vriendelijke bevolking en de Griekse keuken.