Quality time in Wetteren

Voor heel wat mensen staat vakantie gelijk aan de koffers pakken en verre oorden opzoeken. Dat hoeft echter niet per se altijd het geval te zijn. Het is ook niet altijd mogelijk om voor een paar weken adieu te zeggen tegen de gekende wereld om te gaan zonnebaden. Soms heb je er gewoon even nood aan om er een paar ontspannende daagjes tussenuit te knijpen, bijvoorbeeld richting een pittoreske B&B of een Wellness. Je kunt echter ook gewoon beide combineren door te kiezen voor B&B en privé-Wellness Eiland in Wetteren.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Wat is Eiland?

Eiland is een B&B en Privé-Wellness aan de rand van Wetteren op wandelafstand van het station en desondanks gelegen in het groen. Je kunt hier opteren voor een relaxerend verblijf in één van de drie themakamers, komen voor de Wellness of beiden combineren in een leuk pakket. Het spreekt voor zich dat het combineren van beide opties goedkoper uitvalt en als bijkomend voordeel heeft dat je geen verplaatsing meer moet ondernemen!

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

De kamers van Eiland

Eiland stelt drie kamers ter beschikking die elk hun eigen charmes en hun eigen verhaal hebben. Zo is er kamer Ko Chang die uitgestrekte stranden en ongerepte natuur oproept. Deze kamer ligt op de tweede verdieping en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving aan. De ruimte met design duobad is ingericht in een uitgesproken Aziatische sfeer. Uiteraard kan je rekenen op alle voorzieningen die je mag verwachten van een moderne B&B: een flatscreen, een minibar, een eigen bureau en meer.

Texel is een kamer gelegen op de eerste verdieping naast de ontbijtruimte. Dit is een kamer volledig ingericht in de sfeer van het bekende waddeneiland. Een nachtje hier verblijven en de zilte smaak van de zee is ongetwijfeld jouw systeem binnen gedrongen. Ook hier geniet je van een design duobad, een flatscreen, een minibar, een toilet en natuurlijk ook gratis WiFi. Bovendien ben je er zeker van dat je als eerste bij het ontbijt kunt zijn!

Ten slotte is er ook nog de kamer Key West die weer dezelfde voorzieningen biedt als de andere kamers. Ook Key West is gelegen op de eerste verdieping en biedt zicht op de tuin. Qua design en inrichting is deze kamer gebaseerd op de parelwitte stranden en de helderblauwe zee van Key West. Verwacht dus heldere kleuren en een probleemloze nachtrust. 

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

De Privé-Wellness van Eiland

Het paradepaardje van Eiland zijn echter niet de kamers, maar is wel de Privé-Wellness. In de Privé-Wellness kan je minstens 2,5 uur genieten van de meest moderne faciliteiten die de sector te bieden heeft. Er is een sauna aanwezig uitgerust met aromatherapieën met opgietmogelijkheid. Alsof dat nog niet voldoende is kan je lekker even de jacuzzi in (uiteraard met hydromassage!) of kies je voor het inox binnenzwembad. Zwemmen met tegenstroom of lekker relaxt zonder weerstand? Aan jou de keuze. De Privé-Wellness beschikt ten slotte ook nog over een infraroodcabine met of zonder zout. Naar verluidt heeft een dergelijke cabine een positieve uitwerking op de spieren. Alles gedaan wat je wilt doen in de Privé-Wellness? Dan kan je even uitwaaien op het terras nadat je eerst een flinke portie tijd hebt doorgebracht onder één van de regendouches.